ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας: Χωρίς Σουάρεθ με ΑΕΛ

Αστέρας: Χωρίς Σουάρεθ με ΑΕΛ

Ο Αστέρας δοκιμάζεται την Κυριακή (7/6) στη Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ και πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ήταν ο Σουάρεθ, που ένιωσε ενοχλήσεις και αποκλείστηκε.

Στο AEL FC Arena κόντρα στην ΑΕΛ ξεκινά την Κυριακή (7/6, 19.15) τις υποχρεώσεις του στα playouts ο Αστέρας. Ο Μίλαν Ράσταβατς θα προσπαθήσει να καθοδηγήσει σε θετικό αποτέλεσμα τους Αρκάδες, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με ένα απρόοπτο.

Ο αμυντικός Ντάνιελ Σουάρεθ ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού και αποκλείστηκε. Εκτός βρίσκεται φυσικά και ο Ιγκλέσιας, ο οποίος έχει υποβληθεί σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Ο Σέρβος κόουτς πήρε στην αποστολή τους εξής παίκτες: Παπαδόπουλος, Μιχαήλ, Τασουλής, Πασαλίδης, Κώτσιρας, Ορτέγκα, Ματρικάρντι, Βλάχος, Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεθ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μουνάφο, Μπελόκ, Ριέρα, Ντέλετιτς, Σίτο, Λουίς Φερνάντεθ, Κρέπσι, Χαουρέγκι, Μπαράλες.

Ο Αστέρας βρίσκεται στην 9η θέση με 30 βαθμούς, όσους έχει και η ΑΕΛ. Νωρίτερα κατά τη διάρκεια του Σαββάτου (6/6) η ομάδα της Τρίπολης ενημέρωσε πως τα αποτελέσματα όλων των τεστ ανίχνευσης κορονοϊού στα οποία υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ήταν αρνητικά.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ