ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας Τρίπολης: Στη Σασουόλο ο Κυριακόπουλος

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Serie A. Ο 23χρονος έχει έρθει σε συμφωνία με την Σασουόλο.

Το επόμενο βήμα στην καριέρα του κάνει την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ο Γιώργος Κυριακόπουλος του Αστέρα Τρίπολης. Ο 23χρονος αριστερός μπακ έχει συμφωνήσει με την Σασουόλο, πράγμα που σημαίνει ότι θα παίξει ποδόσφαιρο στην Serie A.

Αρχικά, ο γνωστός Ιταλός μεταγραφολόγος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο μ' ένα επιγραμματικό Tweet σημείωσε ότι η Σασουόλο απέκτησε τον Γιώργο Κυριακόπουλο:

Μετά την ιταλική δημοσίευση, ήρθε και η επιβεβαίωση από την Αρκαδία, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για δανεισμό με οψιόν αγοράς με τον Αστέρα να λαμβάνει χρήματα από το ενοίκιο. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr το... ενοίκιο για τον Κυριακόπουλο είναι 200.000 ευρώ ενώ η οψιόν αγοράς αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ.

Ο Κυριακόπουλος είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικής και στο παρελθόν είχε απασχολήσει ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Στον Αστέρα Τρίπολης ο 23χρονος αριστερός οπισθοφύλακας είχε γράψει 73 συμμετοχές που συνοδεύτηκαν από 6 γκολ και 2 ασίστ.

Ο Αστέρας ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία των δυο πλευρών λίγη ώρα αργότερα:

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, Γιώργου Κυριακόπουλου στην ιταλική Sassuolo. Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και η U.S. Sassuolo Calcio ήρθαν σε συμφωνία για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Κυριακόπουλου στην ιταλική ομάδα. Ο Κυριακόπουλος παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού, με την Sassuolo να διατηρεί οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι του 2020".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ