ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας Τρίπολης: Οι νέοι συνεργάτες του Χιμένεθ

Αστέρας Τρίπολης: Οι νέοι συνεργάτες του Χιμένεθ

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την προσθήκη δύο νέων μελών στο προπονητικό τιμ του συλλόγου. Ο Αλεχάντρο Μαρτίνεθ Λόπεθ και ο Ισμαέλ Γκαρθία Γκόμεθ αποτελούν τους δύο νέους συνεργάτες του Μπόρχα Χιμένεθ.

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την προσθήκη δύο νέων μελών στο προπονητικό τιμ του συλλόγου. Ο Αλεχάντρο Μαρτίνεθ Λόπεθ και ο Ισμαέλ Γκαρθία Γκόμεθ αποτελούν τους δύο νέους συνεργάτες του Μπόρχα Χιμένεθ.

Ο Λόπεθ είναι Ισπανός, γεννημένος στις 3 Απριλίου 1973. Ο Γκόμεθ είναι Ισπανός, γεννημένος την 1η Ιουνίου 1988. Οι δύο τους έχουν ενσωματωθεί με την υπόλοιποη αποστολή του Αστέρα, που συνεχίζει την προετοιμασία της στην Ολλανδία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Alejandro Martinez Lopez (δεξιά) και ο Ismael Garcia Gomez (αριστερά) αποτελούν τους δύο νέους συνεργάτες του Borja Jimenez στην προπονητική ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ.

Ο Alejandro Martinez Lopez είναι Ισπανός, γεννημένος στις 3 Απριλίου 1973. Ο Ismael Garcia Gomez είναι Ισπανός, γεννημένος την 1η Ιουνίου 1988. Οι δύο τους έχουν ενσωματωθεί με την υπόλοιποη αποστολή του ΑΣΤΕΡΑ, που συνεχίζει την προετοιμασία της στην Ολλανδία".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ