ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αστέρας: Τέλος ο Παντελίδης

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ / EUROKINISSI)
Παντελίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Σάββας Παντελίδης αποτελεί επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με τη Λαμία για τη 10η αγωνιστική της Super League.

Η εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με τη Λαμία για τη 10η αγωνιστική της Super League ήταν και η τελευταία φορά που ο Σάββας Παντελίδης καθοδήγησε τεχνικά τον Αστέρα. Ο Έλληνας τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του κι έγινε δεκτή από την ομάδα της Τρίπολης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ:

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι ο προπονητής Σάββας Παντελίδης υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδος και αυτή έγινε αποδεκτή. Ευχαριστούμε τον κ. Παντελίδη για την προσφορά του στην ομάδα μας και τού ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ: "ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ"

Ο Σάββας Παντελίδης στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του ευχαρίστησε τους ιδιοκτήτες της ομάδας της Αρκαδίες, ενώ υποστήριξε ότι για το καλό της ομάδας έφθασε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών.

Περάσαμε έναν χρόνο μαζί με καλές και κακές στιγμές. Απλώς νομίζω ότι έφτασε η ώρα για το καλό και των δύο πλευρών να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες, κυρίους Καϋμενάκη και Μπάκο, τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και όλη την οικογένεια του Αστέρα για τη συνεργασία και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την αγάπη που μού προσέφερε. Εύχομαι ο Αστέρας να εκπληρώσει τους αγωνιστικούς του στόχους. Εις το επανιδείν".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ