ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας: Στους Αρκάδες μέχρι το 2022 ο Παπαδόπουλος

ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Σε συμφωνία με τον Αστέρα ώστε επεκτείνει το συμβόλαιο του μέχρι τον Ιούνιο του 2022 ήρθε ο 29χρονος τερματοφύλακας, Νίκος Παπαδόπουλος.

Την πρώτη του χρονιά στον Αστέρα τα πήγε εξαιρετικά κατορθώνοντας ερχόμενος από τη Λαμία το περασμένο καλοκαίρι να γίνει ουσιαστικά βασικός και να ολοκληρώσει τη σεζόν με 24 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο λόγος για τον 29χρονο γκολκίπερ, Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος είχε αποκτηθεί τον περασμένο Μάιο έχοντας υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Στον Αστέρα όμως έσπευσαν στην επέκταση της συνεργασίας με τον έμπειρο γκολκίπερ και συγκεκριμένα μέχρι τον Ιούνιο το 2022.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Νίκο Παπαδόπουλο έως τον Ιούνιο του 2022".

Να θυμίσουμε ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και εν συνεχεία έχει αγωνιστεί σε Φορτούνα Ντίλσεντορφ, Πανιώνιο, Ατρόμητο, Λαμία και Αστέρα.

ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΦΤΣΗ

Οι Αρκάδες τη Δευτέρα (13/5) έκαναν γνωστή και τη συμφωνία τους για ανανέωση του συμβολαίου του 20χρονου γκολκίπερ Αντώνη Τσιφτσή μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Ο 20χρονος είχε υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2016 αλλά σε αυτά τα τρία χρόνια έχει παίξει μόλις μια φορά, τη σεζόν 2017-18, όταν αγωνίστηκε εννιά λεπτά στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά αντί του Αθανασιάδη.

Στον Αστέρα όμως πιστεύουν στο ταλέντο του και πλέον με την αποχώρηση του Αθανασιάδη από το ρόστερ αναμένεται να πάρει περισσότερες ευκαιρίες.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Αντώνη Τσιφτσή έως τον Ιούνιο του 2022".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ