ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας: Στην Τρίπολη για ιατρικά ο Καπίγια

Αστέρας: Στην Τρίπολη για ιατρικά ο Καπίγια

Ο 24χρονος Βάσκος μέσος, Ενέκο Καπίγια, βρίσκεται στην Τρίπολη, περνά από ιατρικά και ανακοινώνεται από τον Αστέρα. Η σχέση του με τους Νταβίντ Σίλβα και Σάντι Καθόρλα.

Στην Τρίπολη βρίσκεται ο Ενέκο Καπίγια για λογαριασμό του Αστέρα, καθώς οι Αρκάδες έφθασαν σε συμφωνία με την ομάδα που ανήκε μέχρι πρότινος, Ρεάλ Σοθιεδάδ.

Ο 24χρονος Βάσκος επιτελικός μέσος θα περάσει από ιατρικά και μέσα στη Δευτέρα (15/7) θ' ανακοινωθεί από την ομάδα της Τρίπολης. Οι κιτρινομπλέ μετά τον αδερφό του Γκουαρδιόλα (Μπόρχα Φερνάντεθ) συνεργάζονται μ' ένα ακόμη πολύ δυνατό Ισπανό ατζέντη.

Είναι ο Αμαντέο Ρανχέλ, ο οποίος εκπροσωπεί τον Νταβίντ Σίλβα της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και τον Σάντι Καθόρλα, ο οποίος αγωνίζεται στη Βιγιαρεάλ και παλαιότερα φόρεσε τις φανέλες των Ουέλβα, Μάλαγα και Άρσεναλ.

Ο Καπίγια ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Σοθιεδάδ, όμως δεν κατάφερε να βρει θέση στην πρώτη ομάδα. Έτσι τα τελευταία τρία χρόνια τα πέρασε με τη μορφή του δανεισμού στις Νουμάνθια και Λεονέσα. Με την τελευταία μέτρησε την περσινή σεζόν 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας και έξι τέρματα. Ο Κάπιγια αγωνίζεται κυρίως στον άξονα είτε ως οκτάρι είτε ως δεκάρι, ενώ μπορεί να παίξει και στα πλάγια.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ