ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας: Περιμένει Στόιτσκοφ

Αστέρας: Περιμένει Στόιτσκοφ

Ο Αστέρας περιμένει την απάντηση του 25χρονου Ισπανού φορ της Μαγιόρκα, Στόιτσκοφ, αλλά και του 26χρονου συμπατριώτη συμπαίκτη του στη νησιωτική ομάδα, Πάμπλο Βαλκάρθε. Κοντά στον 25χρονο Λουίς Φερνάντεθ της Μούρθια οι Αρκάδες.

Ο Αστέρας έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ρέχις Κρεσπί από την Έιμπαρ, τον Μπόρχα Φερνάντεθ που έμεινε ελεύθερος από τη Μιέντζ, ενώ υπέγραψε και ο Ντάνι Σουάρεθ. Όλοι τους Ισπανοί.

Σε αναμονή της άφιξης του (επίσης Ισπανού) νέου προπονητή του, Μπόρχα Χιμένεθ, ο οποίος τελειώνει τις υποχρεώσεις του με τη Μιραντές και έρχεται Ελλάδα, η ομάδα της Τρίπολης κινείται και γι' άλλες περιπτώσεις από τη χώρα της Ιβηρικής.

Βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 25χρονου εξτρέμ, Λουίς Φερνάντεθ, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στη Μούρθια. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντεπορτίβο. Στη Γαλικία έμεινε μέχρι το 2016, μεσολαβούντων των δανεισμών σε Λούγο και Ουέσκα. Το 2016 πήγε στην Αλκορκόν κι από το 2017 βρίσκεται στη Μούρθιια κάνοντας ένα διάλειμμα το 2018 για τη δεύτερη ομάδα της Ντεπορτίβο.

Παράλληλα, περιμένει δύο απαντήσεις από την Ισπανία. Συγκεκριμένα τις απαντήσεις δύο παικτών της Μαγιόρκα, η οποία μόλις τη Δευτέρα (24/6) εξασφάλισε την επιστροφή της στην ισπανική Liga μετά από έξι χρόνια.

Είναι ο 25χρονος φορ Χουάν Ντιέγκο Μολίνα Μαρτίνεθ ή κατά κόσμος Στόιτσκοφ. Δεν είναι Βούλγαρος, αλλά Ισπανός. Ο πατέρας του είχε αδυναμία στον 53χρονο θρύλο του ποδοσφαίρου της γειτονικής χώρας. Μια ημέρα τον συνάντησε τυχαία σ' ένα μπαρ στη Βαρκελώνη κι αποφάσισε να βαπτίσει το παιδί του έτσι.

Γεννήθηκε στο Σαν Ρόκε στις 5 Νοεμβρίου 1993 και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Εσπανιόλ. Η επαγγελματική του καριέρα έρχισε από την Καθερένιο, επέστρεψε στην ομάδα της γενέτειράς του, το 2014 τον βρήκε στο Γιβραλτάρ με την Εουρόπα. Έπειτα επέστρεψε στην Ισπανία για Σαν Ρόκε και Λινένσε. Τη σεζόν που τελείωσε πέτυχε τρία γκολ σε 17 ματς στη δεύτερη ισπανική κατηγορία.

Παράλληλα, περιμένει την απάντηση και του Πάμπλο Βαλκάρθε, συμπαίκτη του στη νησιωτική ομάδα. Ο 26χρονος εξτρέμ γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 1993 στην Πονφεράντα και ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της πόλης. Το 2012 πήγε στη Νουμάνθια. Αρχικά για την πρώτη ομάδα, το 2015 προβιβάστηκε στη δεύτερη. Πέρυσι πέτυχε ένα γκολ σε δέκα συμμετοχές στη Segunda.

Τόσο ο Στόιτσκοφ, όσο και ο Βαλκάρθε σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία έχουν εκφράσει θετική διάθεση να έλθουν στην Ελλάδα. Εάν όλες οι περιπτώσεις τελειώσουν θετικά, ο Αστέρας θα έχει κάνει έξι προσθήκες από την Ισπανία.

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Οι κιτρινομπλέ ανακοίνωσαν το πρόγραμμα της προετοιμασίας τους και τα φιλικά παιχνίδια που έχουν προγραμματίσει κατά τη διάρκεια αυτής. Αναλυτικά:

"Για την 1η Ιουλίου στις 18:00 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Αστέρα ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020. Η είσοδος για το κοινό και τους εκπροσώπους του Τύπου θα είναι ελεύθερη.

Ο Αστέρας θα πραγματοποιήσει στην Τρίπολη το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του και στις 21 Ιουλίου θα αναχωρήσει για την Ολλανδία. Η προετοιμασία της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο Apeldoorn, στο οποίο πρόσφατα είχε πραγματοποιήσει την προετοιμασία της η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδας.

Στο διάστημα της παραμονής του στην Ολλανδία, ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει προγραμματίσει τα εξής φιλικά:

23/07: Heracles Almelo

25/07: Konyaspor

27/07: PEC Zwolle

Η αποστολή θα επιστρέψει από την Ολλανδία στις 28 Ιουλίου και θα συνεχίσει την προετοιμασία της στην Τρίπολη. Έως την έναρξη του πρωταθλήματος έχουν προγραμματιστεί τα εξής φιλικά επί ελληνικού εδάφους:

03/08: ΑΣΤΕΡΑΣ - Πανιώνιος

11/08: Πανιώνιος - ΑΣΤΕΡΑΣ

17/08: ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικός".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ