ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας: Πάνοπλος στο Περιστέρι

Αστέρας: Πάνοπλος στο Περιστέρι

Ο Μίλαν Ράσταβατς πήρε μαζί του 18 παίκτες για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (04/01, 20.00) στο Περιστέρι. Η θέση του Αστέρα για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το βράδυ του Σαββάτου (04/01, 20.00) ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Αστέρα στο ματς που κλείνει το πρόγραμμα της ημέρας για την 17η αγωνιστική της Super League 1. Οι Αρκάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς χωρίς προβλήματα.

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν θα υπολογίζει στον Πασαλίδη η τιμωρία του οποίου αυξήθηκε στις τρεις αγωνιστικές από μία που ήταν αρχικά.

Από εκεί και πέρα ο κόουτς του Αστέρα πήρε 18 παίκτες μαζί του αρην αποστολή την οποία απαρτίζουν οι: Παπαδόπουλος, Μιχαήλ, Τασουλής, Σουάρες, Κώτσιρας, Μαρτίνεθ, Ματρικάρντι, Βλάχος, Καπίγια, Βαγιέντε, Μαρκ Φερνέντεθ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μουνάφο, Ινγκλέσιας, Σίτο, Δουβίκας, Λουΐς Φερνάντεθ, Μπαράλες

Συμπεριφορές ανομίας δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο

Παράλληλα, η διοίκηση των Αρκάδων πήρε θέση για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο καταδικάζοντας οποιαδήποτε μορφή βίας. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή βίας από όπου κι αν αυτή προέρχεται. Είναι αυτονόητο ότι οι πράξεις βίας και οι συμπεριφορές ανομίας δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο. Η Ελληνική Πολιτεία καλείται άμεσα να λάβει μέτρα για να τις αντιμετωπίσει και όλοι εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να γίνουμε αρωγοί στην προσπάθεια αυτή.

Αυτό το ποδόσφαιρο δεν εκπροσωπεί την ομάδα μας. Θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις και με συνέπεια για ένα ποδόσφαιρο έτσι όπως το οραματίζονται οι υγιείς Έλληνες φίλαθλοι".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ