ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας: Ο Ντέλετιτς τον οδηγεί στα playoffs

SUPERLEAGUE / ΒΟΛΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΒΟΛΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μίλος Ντέλετιτς αποκτήθηκε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών από τον Αστέρα και έχει καταφέρει σε μόλις τρία παιχνίδια να κάνει τη διαφορά, χαρίζοντας δύο υπερπολύτιμες νίκες στους Αρκάδες με τα γκολ του.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Μίλος Ντέλετιτς, ύστερα από μία επιτυχημένη τριετία στην ΑΕΛ, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, υπογράφοντας συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Στο πρόσωπο του Σέρβου εξτρέμ οι διοικούντες την Ένωση είδαν μία εξαιρετική εναλλακτική λύση για τα άκρα της επιθετικής γραμμής.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά για τον 26χρονο μεσοεπιθετικό, αφού δεν κατάφερε να πείσει ούτε τον Μιγκέλ Καρντόσο, ούτε τον Μάσιμο Καρέρα. Στο μεσοδιάστημα, με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο, πήρε κάποιες ευκαιρίες και έδειξε καλά δείγματα γραφής, με αποκορύφωμα το γκολ που σημείωσε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Όμως, οι μεταπτώσεις που παρουσίασε στην απόδοσή του, είχαν ως αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω από τους Ντανιέλε Βέρντε και Χρήστο Αλμπάνη στις επιλογές του Καρέρα.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Γι' αυτό το λόγο, την τελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, αποφασίστηκε από κοινού με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να δοθεί με τη μορφή δανεισμού στον Αστέρα. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού της σεζόν, το όνομά του είχε ακουστεί έντονα και για τη Λαμία, αλλά ο ίδιος με δηλώσεις του είχε ξεκαθαρίσει πως δεν είχε σκοπό να πάει σε άλλη ομάδα ως δανεικός, καθώς ήθελε να παλέψει για μία θέση στο ρόστερ της Ένωσης.

ΝΤΕΛΕΤΙΤΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΙΚΗ

Βλέποντας, όμως, πως ο Καρέρα δεν τον υπολογίζει στις βασικές επιλογές και υπό το φόβο να μείνει ανενεργός για μεγάλο χρονικό διάστημα, συναίνεσε στο δανεισμό του. Οι Αρκάδες, πριν από τρεις εβδομάδες, έδιναν μάχη για να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Παράλληλα, η εικόνα στους δύο αγώνες με την ΑΕΚ για τη φάση των 16 του Κυπέλλου, δημιούργησε προβληματισμό και απογοήτευση εντός της ομάδας.

Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στις 2 Φεβρουαρίου είχε το χαρακτήρα του "do or die" αγώνα. Κι ο Ντέλετιτς, που είχε περάσει ως αλλαγή στο ημίχρονο, έδωσε τη λύση με υπέροχη κεφαλιά στις καθυστερήσεις. Ο Σέρβος αποδείχθηκε "game changer" στην πρώτη συμμετοχή του με τους Αρκάδες, δίνοντας το μήνυμα πως μπορεί να κάνει τη διαφορά και να χαρίσει πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του. Η δυνατότητα που έχει να αγωνίζεται τόσο στο αριστερό όσο και στο δεξί άκρο της επίθεσης, λύνει τα χέρια του συμπατριώτη του, Μίλαν Ράσταβατς.

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στον αγώνα με αντίπαλο τον Άρη μπορεί να μην σκόραρε, αλλά είχε καλή εικόνα και βοήθησε τον Αστέρα να πάρει ένα σημαντικό βαθμό μέσα στο "Κλ. Βικελίδης". Ουσιαστικά, τα δύο σερί θετικά αποτελέσματα αποτέλεσαν ορόσημο για την ομάδα της Τρίπολης. Τα playoffs, που μέχρι τα μέσα της σεζόν φάνταζαν όνειρο τρελό και απατηλό, έγιναν ο μεγάλος στόχος των Αρκάδων. Κι η επιβεβαίωση ήρθε στο ματς με τον Βόλο εκτός έδρας.

Η αναμέτρηση με τον Βόλο ήταν καθοριστική προκειμένου να φανεί αν οι Αρκάδες θα παλέψουν μέχρι τέλους για την είσοδο στην πρώτη εξάδα. Και την απάντηση την έδωσε και πάλι ο Ντέλετιτς. Ο Σέρβος σκόραρε στο 85ο λεπτό και χάρισε άλλο ένα "τρίποντο", το οποίο είναι πιθανό να αποδειχθεί καταλυτικό στη μάχη των playoffs.

Σε τρία παιχνίδια, ο Ντέλετιτς έχει σημειώσει δύο γκολ, προσφέροντας ισάριθμες νίκες στην ομάδα του. Με δύο αγωνιστικές να απομένουν, ο Αστέρας δηλώνει "παρών" με... σερβική συνταγή, όντας έτοιμος να κάνει ρελάνς και να μπει στην πρώτη εξάδα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Βόλος - Αστέρας 0-1: Τη λύτρωση ο Ντέλετιτς και άλμα εξάδας οι Αρκάδες
Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη
TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ