ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας: Μάχη με Ρεάλ Β' και Μπαρτσελόνα Β' για Βιγιαλίμπρε

Αστέρας: Μάχη με Ρεάλ Β' και Μπαρτσελόνα Β' για Βιγιαλίμπρε

Ο Αστέρας κινείται για την απόκτηση του 21χρονου Βάσκου επιθετικού, Ασιέρ Βιγιαλίμπρε, με τη μορφή δανεισμού από την Μπιλμπάο, ωστόσο αντιμετωπίζει έντονο ανταγωνισμό από Ρεάλ Β' και Μπαρτσελόνα Β'.

Ήδη υπάρχουν δέκα Ισπανοί στο ρόστερ του Αστέρα - οι τρεις Φερνάντεθ (Μαρκ, Λουίς, Μπόρχα), ο Καπίγια, ο Σίτο, ο Ρέχις Κρεσπί, ο Βαλιέντε, ο Άνχελ Μαρτίνεθ, ο Ντάνι Σουάρεθ και εδώ και μία ημέρα ο Ριέρα - αλλά δεν αποκλείεται οι Ίβηρες να σχηματίσουν... ενδεκάδα.

Η ομάδα της Τρίπολης δίνει μάχη για την απόκτηση του 21χρονου Βάσκου επιθετικού, Ασιέρ Βιγιαλίμπρε, με τη μορφή δανεισμού από την Μπιλμπάο. Μόνο που δεν είναι μια εύκολη περίπτωση. Για την απόκτηση του γεννηθέντα στην Γκέρνικα φορ κινούνται και οι δεύτερες ομάδες των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ.

Ο Ισπανός νέος προπονητής των Αρκάδων, Μπόρχα Χιμένεθ, γνωρίζει καλά τον Βιγιαλίμπρε, ο οποίος έκανε με τη δεύτερη ομάδα των λεόνες εξαιρετική σεζόν στην τρίτη ισπανική κατηγορία την περυσινή σεζόν.

Το ατού του Αστέρα είναι ότι ο 21χρονος δεν θέλει να παίξει στις μικρότερες ισπανικές κατηγορίες, αλλά να δοκιμάσει την τύχη του σε μία πρώτη κατηγορία του εξωτερικού.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ