ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας: Κανάλες τριετίας στους Αρκάδες

Αστέρας: Κανάλες τριετίας στους Αρκάδες

Ο Αστέρας προχώρησε στην απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή από την Ισπανία ανακοινώνοντας τον 22χρονο αμυντικό Ρούμπεν Γκαρθία Κανάλες που αγωνιζόταν στην Λεβάντε.

Στην απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή από την Ισπανία προχώρησε ο Αστέρας ο οποίος τη Δευτέρα (31/8) ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία του με τον 22χρονο αμυντικό, Ρούμπεν Γκαρθία Κανάλες, ο οποίος τη σεζόν 2019-20 κατέγραψε 25 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τη Λεβάντε.

Ο Κανάλες ο οποίος έχει γεννηθεί στις 20/10/1998 αγωνίζεται ως δεξί μπακ, ζήτησε και πήρε τη φανέλα με το νούμερο "2" και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι Αρκάδες. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Γκαρθία Κανάλες. Γεννημένος στις 20 Οκτωβρίου 1998 στην πόλη Έλτσε της Ισπανίας, ο Γκαρθία αγωνίζεται ως δεξιός μπακ. Υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2023 και επέλεξε τον αριθμό 2 για τη φανέλα του. Ο ποδοσφαιριστής έρχεται στον Άστερα με γεμάτη σεζόν στην προηγούμενη ομάδα του, έχοντας καταγράψει 25 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Μπαρτσελόνα U19, Έλτσε, Καστεγιόν, Λεβάντε.

Η ΔΗΛΩΣΗ

"Είμαι πολύ χαρούμενος, πραγματικά ενθουσιασμένος για τον ερχομό μου σε ένα τόσο μεγάλο club. Είμαι πολύ ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μού έδειξε ο Αστέρας και με έφερε στην Ελλάδα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου να πετύχει τους φετινούς της στόχους και προσωπικά να αναπτυχθώ ως ποδοσφαιριστής".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ