ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας: Έμεινε στην Ισπανία ο Στόιτσκοφ

Αστέρας: Έμεινε στην Ισπανία ο Στόιτσκοφ

Ο 25χρονος Ισπανός επιθετικός, Στόιτσκοφ, στον οποίον έκανε πρόταση ο Αστέρας έμεινε τελικά στην Ισπανία. Παραχωρήθηκε δανεικός από τη Μαγιόρκα στην Αλκορκόν. Η αποστολή για την προετοιμασία στην Ολλανδία.

Στις 26 Ιουνίου σας ενημέρωσε το Sport24.gr ότι ο Αστέρας κινήθηκε για την απόκτηση του Στόιτσκοφ. Οι Αρκάδες έκαναν εξαιρετική πρόταση στον 25χρονο φορ της Μαγιόρκα, αλλά ο ίδιος για οικογενειακούς λόγους παρέμεινε στην Ισπανία.

Η Μαγιόρκα ανακοίνωσε το Σάββατο (20/7) το δανεισμό του στην Αλκορκόν. Ο Στόιτσκοφ δεν είναι Βούλγαρος, αλλά Ισπανός. Ο πατέρας του είχε αδυναμία στον 53χρονο θρύλο του ποδοσφαίρου της γειτονικής χώρας. Μια ημέρα τον συνάντησε τυχαία σ' ένα μπαρ στη Βαρκελώνη κι αποφάσισε να βαπτίσει το παιδί του έτσι.

Γεννήθηκε στο Σαν Ρόκε στις 5 Νοεμβρίου 1993 και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Εσπανιόλ. Η επαγγελματική του καριέρα έρχισε από την Καθερένιο, επέστρεψε στην ομάδα της γενέτειράς του, το 2014 τον βρήκε στο Γιβραλτάρ με την Εουρόπα. Έπειτα επέστρεψε στην Ισπανία για Σαν Ρόκε και Λινένσε. Τη σεζόν που τελείωσε πέτυχε τρία γκολ σε 17 ματς στη δεύτερη ισπανική κατηγορία.

Ο προπονητής της ομάδας της Τρίπολης ανακοίνωσε την αποστολή για την Ολλανδία, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Σ' αυτή συμμετέχουν οι: Παπαδόπουλος, Μιχαήλ, Τσιφτσής, Ματρικάρντι, Τασουλής, Πασαλίδης, Ντάνι Σουάρεθ, Παναγιώτου, Κώτσιρας, Άνχελ Μάρτινεθ, Βλάχος, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Αλάγκμπε, Κυριακόπουλος, Καπίγια, Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεθ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Αλμπάνης, Τζίμας, Καλτσάς, Κανελλόπουλος, Γλέζος, Μπαστιάνος, Λουίς Φερνάντεθ, Ρέχις Κρεσπί, Δουβίκας, Τερεζίου, Αλί Μπαμπά.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ