ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αστέρας: Έξι νεαροί επαγγελματίες στους Αρκάδες

Αστέρας: Έξι νεαροί επαγγελματίες στους Αρκάδες

Ο Αστέρας προώθησε έξι παιδιά από την ακαδημία του δίνοντας τους το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο. Από τον 18χρονο Αλάγμπε από τη Νιγηρία στον 15χρονο Χριστόπουλο.

Έξι παιδιά από την ακαδημία του Αστέρα προώθησαν οι Αρκάδες και τους έδωσαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο κάνοντας τους επαγγελματίες.

Πρόκειται για παιδιά που αγωνίζονται στις ομάδες Νέων και Εφήβων της ομάδας της Τρίπολης και παιδιά ηλικίας από 15 έως 18 χρονών.

Αναλυτικά οι έξι επαγγελματίες είναι οι εξής:

Oluwatobiloba Adefunyibomi Alagbe (Νιγηρία)

Ημερομηνία Γέννησης: 24/04/2000
Θέση: Αμυντικός
Αριθμός φανέλας: 69

Με τον ίδιο να δηλώνει στην ιστοσελίδα του Αστέρα: "Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να βρίσκομαι στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και ελπίζω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα".

Sudais Ali Baba (Νιγηρία)

Ημερομηνία Γέννησης: 25/08/2000
Θέση: Επιθετικός
Αριθμός φανέλας: 97

Ο 18χρονος επιθετικός υποστήριξε στο σάιτ των Αρκάδων: "Είναι τιμή για εμένα να βρίσκομαι εδώ ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ελπίζω να πάμε μπροστά την ομάδα".

Ηλίας Χριστόπουλος
Ημερομηνία Γέννησης:
02/02/2003
Θέση: Αμυντικός
Αριθμός φανέλας: 39

Ο μικρότερος όλων που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο σημείωσε: "Νιώθω πολύ ευχαριστημένος από τη μεγάλη ευκαιρία που μου δίνει η ομάδα και θα προσπαθήσω να τους αποδείξω ότι αξίζω γι' αυτό".

Αθανάσιος Μιχόπουλος
Ημερομηνία Γέννησης:
20/01/2002
Θέση: Μέσος
Αριθμός φανέλας: 92

Ο Μιχόπουλος ευχαρίστησε άπαντες στους Αρκάδες τονίζοντας: "Είμαι πολύ χαρούμενος, ευχαριστώ πολύ τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, θα δώσω το 100% του εαυτού μου".

Αλέξανδρος Κάρδαρης
Ημερομηνία Γέννησης:
14/01/2001
Θέση: Αμυντικός
Αριθμός φανέλας: 43

Ο 17χρονος αμυντικός σημείωσε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Αστέρα: "Ευχαριστώ πολύ τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για την ευκαιρία που μου δίνει και θα κάνω τα πάντα για να ενσωματωθώ στην πρώτη ομάδα".

Κωνσταντίνος Ζορμπάς
Ημερομηνία Γέννησης:
14/12/2001
Θέση: Αμυντικός
Αριθμός φανέλας: 44

Τέλος ο Κωνσταντίνος Ζορμπάς υποστήριξε: "Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο και θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό κάθε ημέρα".

PHOTO CREDITS: ASTERAS FC

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ