ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αντόνιο Ντοναρούμα: "Δεν είναι φίλοι της Μίλαν όσοι βρίζουν τον Τζίτζι"!

Αντόνιο Ντοναρούμα: "Δεν είναι φίλοι της Μίλαν όσοι βρίζουν τον Τζίτζι"!

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Αντόνιο Ντοναρούμα ύψωσε τείχος προστασίας στον αδερφό του, Τζανλουίτζι, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο των φίλων της Μίλαν ύστερα απ' την απόφασή του να αρνηθεί την πρόταση ανανέωσης των "ροσονέρι".

Η απόφαση του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα να αρνηθεί την πρόταση ανανέωσης της Μίλαν προκάλεσε την αντίδραση των φιλάθλων της ομάδας, οι οποίοι κι επιτέθηκαν μέσω των social media στον 18χρονο τερματοφύλακα, κατηγορώντας τον πως είναι φιλοχρήματος.

Με αφορμή όσα συνέβησαν το τελευταίο 24ωρο, ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Αντόνιο Ντοναρούμα πήρε θέση, μέσω Instagram, υψώνοντας τείχος προστασίας στον μικρότερο αδερφό του, τονίζοντας, χαρακτηριστικά, πως όσοι τον βρίζουν δεν είναι πραγματικοί φίλο των "ροσονέρι".

"Αναφέρομαι σ' αυτούς τους ανθρώπους που δεν κάνουν τίποτα άλλο απ' το να προσβάλλουν τον Τζίτζι και την οικογένειά μας. Ο Τζίτζι είναι φίλαθλος της Μίλαν από μικρή ηλικία, ήταν ένα όνειρο γι' αυτόν να φορέσει τη φανέλα της ομάδας. Αισθανόταν πάντα τιμή να φοράει αυτή τη φανέλα και έδινε την ψυχή του σε κάθε αγώνα. Έκλαιγε ύστερα από κάθε ήττα. Μέχρι χθες, όλοι ήταν στο πλευρό του. Πλέον, χωρίς να γνωρίζουν τίποτα προσβάλλουν μία ολόκληρη οικογένεια, γράφοντας πράγματα που δεν εύχεσαι ούτε στον χειρότερο εχθρό σου.

Η Μίλαν έχει μία τεράστια ιστορία, την οποία δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς. Για όσους γράφετε μηνύματα συμπαράστασης προς τον Τζίτζι, πρέπει να σας πω ότι έχει καταλάβει τι άνθρωπος είναι και τι έχει προσφέρει στην ομάδα. Πάνω απ' όλα, ο Τζιτζι είναι φίλος της Μίλαν, όπως εσείς και όποιος τον προσβάλλει δεν είναι φίλαθλος της. Μπορείτε να γράψετε προσβολές κάτω απ' αυτή τη φωτογραφία, αλλά αφήστε την οικογένειά μας έξω απ' αυτό. Μας δίδαξαν τις πραγματικές αξίες της ζωής", ήταν το σχόλιό του.

Δείτε την ανάρτηση:

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ