ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Analysis: Ο Αστέρας των πρώτων 15 παιχνιδιών

Analysis: Ο Αστέρας των πρώτων 15 παιχνιδιών
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr αναλύει το πώς έχει χρησιμοποιήσει το ρόστερ του Αστέρα ο Στάικος Βεργέτης στα πρώτα 15 παιχνίδια της σεζόν. Λεπτά συμμετοχής, αγώνες και γκολ ανά θέση.

Το πρωτάθλημα βρίσκεται στο 1/3 της διαδρομής του, με 10 αγωνιστικές να έχουν διεξαχθεί, ενώ οι όμιλοι του Europa League στα 2/3 μετά από 4 παιχνίδια. Συνολικά ο Αστέρας έχει δώσει 15 αγώνες έως τώρα (σ.σ. υπάρχει και ένας για το κύπελλο κόντρα στην Καλλονή) με τον Στάικο Βεργέτη να έχει χρησιμοποιήσει 28 ποδοσφαιριστές.

Σε σχέση με την πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος, όπου ο Αστέρας είχε αγωνισθεί σε 8 παιχνίδια με συνολικά 24 ποδοσφαιριστές, ο Έλληνας τεχνικός έβαλε στο παιχνίδι άλλους δύο παίκτες: Τον Γιώργο Μπαντή και τον Θανάση Παντελιάδη. Υπάρχουν άλλοι δύο που έκαναν το ντεμπούτο τους σε αυτό το διάστημα (Ντουντού, Γκρόσιος) στο ματς του κυπέλλου, όπου παραμένει και η μοναδική τους συμμετοχή.

Τερματοφύλακες

Ο Τόμας Κοσίτσκι ξεκίνησε και φέτος ως η βασική επιλογή αλλά γρήγορα βγήκε νοκ-άουτ και τον αντικατέστησε ο Κώστας Θεοδωρόπουλος. Μετά την πρώτη διακοπή, πήρε ευκαιρίες και ο Γιώργος Μπαντής που μετρά πλέον τέσσερις σερί συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ωστόσο δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο Europa League.

Θεοδωρόπουλος 6 (540')

Κοσίτσκι 5 (450')

Μπαντής 4 (360')

Δεξί μπακ

Η θέση ανήκει και φέτος στον Μπράιαν Λούι ο οποίος με το που επανήλθε στη δράση, πήρε τη φανέλα του βασικού σπίτι του. Στο ξεκίνημα της σεζόν χρησιμοποιήθηκε εκεί κατά συνθήκη και ο Γιώργος Ζησόπουλος, καθώς ουσιαστικά ο Αργεντινός δεν έχει αντικαταστάτη.

Λούι 12 (1072') - 1 γκολ

Κιτοκό 1 (63')

Στόπερ

Ο Ντορίν Γκοϊάν ξεκίνησε με 7/7 αλλά στη συνέχεια χτύπησε, έτσι ο Στάικος Βεργέτης πήγε στο δίδυμο Σανκαρέ-Αλόκο. Στα τελευταία ματς χρησιμοποιείται- με επιτυχία- δίπλα στο Σενεγαλέζο ο Γιώργος Ζησόπουλος, ενώ ως σέντερ μπακ έχει αγωνιστεί κυρίως και ο Έντερσον Τορμένα.

Σανκαρέ 11 (901') - 1 γκολ

Αλόκο 10 (687')

Ζησόπουλος 8 (547')

Γκοϊάν 7 (609')

Τορμένα 6 (379')

Αριστερό μπακ

Ο Κώστας Γιαννούλης δεν είχε χάσει λεπτό μέχρι την πρώτη διακοπή (8/8). Ακολούθησαν οι πρώτες ευκαιρίες στον Σάκη Παντελιάδη ο οποίος μετά τον τραυματισμό του πρώτου, είναι ακλόνητος στη συγκεκριμένη θέση.

Γιαννούλης 10 (864')

Παντελιάδης 6 (420')

Αμυντικοί/Κεντρικοί μέσοι

Ο Ματίας Ιγκλέσιας έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια πλην του αγώνα κυπέλλου με την Καλλονή. Η αρχική επιλογή δίπλα του ήταν ο Ρασίντ Χαμντανί ο οποίος παρακολουθεί στα τελευταία ματς τον Δημήτρη Κουρμπέλη να ξεκινά βασικός. Χρόνο συμμετοχής έχουν πάρει οι Δημούτσος, Τσοκάνης- κυρίως ως αλλαγή- ενώ ο Ντουντού έπαιξε μόνο στο κύπελλο.

Ιγκλέσιας 14 (1175')

Χαμντανί 11 (715')

Κουρμπέλης 9 (570')

Δημούτσος 9 (380') - 1 γκολ

Τσοκάνης 5 (140')

Ντουντού 1 (90')

Επιθετικός χαφ (10άρι)

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο πήρε την μπαγκέτα στα χέρια του από τη στιγμή που επέστρεψε από τον τραυματισμό του. Χρόνο συμμετοχής παίρνει και ο Νίκο ο οποίος και αυτός τραυματίστηκε στο ξεκίνημα της σεζόν.

Μπερτόγλιο 9 (705') - 3 γκολ

Νίκο 7 (294') - 1 γκολ

Δεξί εξτρέμ

Ο Μανού Λανθαρότε πήρε τη φανέλα του βασικού, όπως ήταν και ο σχεδιασμός του καλοκαιριού, μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό. Ο χρόνος συμμετοχής του έχει μοιραστεί με τον Ταξιάρχη Φούντα, ενώ ο Μούκαμ είναι... περαστικός ως τώρα.

Φούντας 9 (400')

Λανθαρότε 8 (452') - 1 γκολ

Μούκαμ 3 (147')

Αριστερό εξτρέμ

Ο Πάμπλο Μάσα είναι και φέτος η βασική επιλογή, ενώ στα λεπτά που δεν βρίσκεται στο χορτάρι έχουμε δει στη θέση του να τραβιέται ο Μπερτόγλιο ή ο Γιάννου, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί και ο Τσοκάνης.

Μάσα 13 (913') - 1 γκολ

Γκρόσιος 1 (14')

Επιθετικοί

Η επίθεση ξεκινά στον Απόστολο Γιάννου, τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος επέστρεψε από τον τραυματισμό και παίρνει συμμετοχές, κάτι που δεν γίνεται πλέον με τον Βασίλη Σκούρτη.

Γιάννου 13 (1084') - 8 γκολ

Σκούρτης 7 (406') - 3 γκολ

Παπαδόπουλος 5 (380') - 1 γκολ

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ