ΑΡΣΕΝΑΛ

"Βλέπουν" νίκη 3-1 επί του Ολυμπιακού οι οπαδοί της Άρσεναλ!

"Βλέπουν" νίκη 3-1 επί του Ολυμπιακού οι οπαδοί της Άρσεναλ!

Η Άρσεναλ χρειάζεται νίκη επί του Ολυμπιακού και να σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ, κάτι που για τους οπαδούς της μπορεί κάλλιστα να πετύχει. Δείτε σε video προβλέψεις τους.

Οι φίλοι της Άρσεναλ δεν πτοούνται από την ήττα της ομάδας τους στον πρώτο αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Emirates" (3-2) και με καλή ψυχολογία από το γεγονός ότι βλέπουν την ομάδα του Βενγκέρ στην 2η θέση της Premier League μετά από 15 αγωνιστικές δεν περιμένουν τίποτα λιγότερο από πρόκριση εις βάρος των "ερυθρολεύκων".

Αμέσως μετά το 3-1 επί της Σάντερλαντ για το πρωτάθλημα, ρεπόρτερ πλησίασε μερικούς φανς των "κανονιέρηδων" και μεταξύ άλλων τους ζήτησε προγνωστικά για το ματς της 9ης Δεκεμβρίου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με την πρόβλεψή τους να είναι κοινή:

"Βλέπουν" νίκη 3-1 επί του Ολυμπιακού οι οπαδοί της Άρσεναλ!

"Θα νικήσουμε με 3-1 και μάλιστα με γκολ στο τελευταίο λεπτό. Όταν η Άρσεναλ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο ξέρει να αντιδράει", σχολίασαν χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι οι Λονδρέζοι βρέθηκαν σε ανάλογη μειονεκτική θέση για τη φάση των "16" του Champions League όταν ηττήθηκαν 3-1 στο Λονδίνο από τη Μονακό στο πρώτο ματς, για να επικρατήσουν 2-0 στη ρεβάνς του "Lui II" αλλά το αποτέλεσμα αυτό να μην τους φτάνει για να πετύχουν μία απίστευτη ανατροπή και να πανηγυρίσουν την πρόκριση.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ