ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ: "Το timing της ανακοίνωσης της αποχώρησης δεν ήταν απόφασή μου"

FILE - In this Thursday, March 8, 2018 file photo Arsenal's manager Arsene Wenger waits for the kick-off of the Europa League, round of 16 first-leg soccer match between AC Milan and Arsenal, at the Milan San Siro stadium, Italy. Arsenal manager Arsene Wenger says he will leave the English club at the end of the season after more than 21 years in charge. (AP Photo/Antonio Calanni, File)
Βενγκέρ (AP Photo/Antonio Calanni, File) AP

Ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος το καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν από την Άρσεναλ, δήλωσε πως το timing της ανακοίνωσης της αποχώρησής του δεν ήταν μια απόφαση που πήρε ο ίδιος.

O Αρσέν Βενγκέρ ανακοίνωσε πως αποχωρεί απ' τον πάγκο της Άρσεναλ στο τέλος της σεζόν, ύστερα από 22 χρόνια στην τεχνική ηγεσία των "κανονιέρηδων".

Σε δηλώσεις του πριν το πρώτο ματς (26/04, 22:05) με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης για τους "4" του Europa League, ο 68χρονος ανέφερε χαρακτηριστικά: " Συγκεντρώνομαι σε αυτό που έχω να κάνω κάθε μέρα. Προς ώρας, δουλεύω, όπως πάντα."

Αναφορικά με τον επόμενο προπονητή της ομάδας επισήμανε: " Δεν θέλω να επηρεάσω την απόφαση της διοίκησης για το ποιος θα είναι ο διάδοχός μου, αλλά φυσικά και τρέφω μεγάλη εκτίμηση για τον Λουίς Ενρίκε". Υπενθυμίζεται πως το όνομα του πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα, καθώς και αυτό το Πατρίκ Βιεϊρά, έχει ακουστεί έντονα για τον πάγκο της Άρσεναλ.

Ο Αλσατός τεχνικός αναφέρθηκε και στις φιλοδοξίες που έχει μέχρι το τέλος της σεζόν, λέγοντας: "Θέλω να τα καταφέρω όσο καλύτερα γίνεται. Οι παίκτες της ομάδας αξίζουν κάτι ξεχωριστό και θέλω να το πετύχουμε. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση που μπορώ να πάρω είναι να πετύχω με αυτούς τους παίκτες".

Το αυριανό (26/04) παιχνίδι της Άρσεναλ με την Ατλέτικο Μαδρίτης θα είναι το τελευταίο εντός έδρας του Βενγκέρ σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, με τους "κανονιέρηδες" να έχουν θέσει ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου που θα τους οδηγήσει στους ομίλους του Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni, File

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ