ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ: "Πέρυσι πήγα στο σπίτι του Εμ'Μπαπέ για να τον πείσω"

Arsenal team manager Arsene Wenger walks to the bench ahead of the English FA Cup semifinal soccer match between Arsenal and Manchester City at Wembley stadium in London, Sunday, April 23, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Arsenal team manager Arsene Wenger walks to the bench ahead of the English FA Cup semifinal soccer match between Arsenal and Manchester City at Wembley stadium in London, Sunday, April 23, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Ο Αρσέν Βενγκέρ παραδέχθηκε ότι πέρυσι έφτασε μέχρι το σπίτι του Κιλιάν Εμ'Μπαπέ, προκειμένου να τον πείσει να υπογράψει στην Άρσεναλ!

Η Άρσεναλ ενδιαφέρεται για τον Κιλιάν Εμ'Μπαπέ, ο οποίος μέσα σε λίγους μήνες έχει γίνει ένα από τα πιο "καυτά", αν όχι το πιο "καυτό" όνομα στη μεταγραφική αγορά, όμως το εξαιρετικά υψηλό κόστος του αποτρέπει τους "κανονιέρηδες" από το να τον διεκδικήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πέρυσι, ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Αρσέν Βενγκέρ, ο Αλσάτος είχε φτάσει μέχρι το σπίτι του ταλαντούχου επιθετικού, στην προσπάθειά του να τον πείσει να μεταγραφεί στην Άρσεναλ. Τελικά, ο 18χρονος δεν πείστηκε, μια απόφαση που δικαιολογείται απόλυτα, όπως εξήγησε ο ίδιος ο Γάλλος τεχνικός.

"Ο παίκτης μπορεί να σας πει ότι πέρυσι ήμουν στο σπίτι του, προσπαθώντας να τον πείσω να έρθει στην Άρσεναλ. Βρισκόταν στο τέλος του συμβολαίου του, αλλά η Μονακό κατάφερε να τον κρατήσει. Η απόφαση ήταν πολύ, πολύ δύσκολη. Αλλά την κατανόησα, επειδή είχε μεγαλώσει εκεί και στο τέλος αποφάσισε να μείνει", ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Βενγκέρ στο "BeINSports".

Τον Εμ'Μπαπέ διεκδικούν κάμποσες κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, με φαβορί για την απόκτησή του να είναι οι οικονομικά ισχυρότερες (εντονότερο ενδιαφέρον από Παρί Σεν-Ζερμέν, Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), αφού η Μονακό τον κοστολογεί πάνω από 100.000.000 ευρώ.

Photo credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ