ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ: "Παίρνουμε τον Μαυροπάνο, αλλά δεν είναι έτοιμος για την Άρσεναλ"

Arsenal manager Arsene Wenger gestures, during the English Premier League soccer match between Arsenal and Newcastle United, at the Emirates Stadium, in London, Saturday, Dec. 16, 2017. (Joe Giddens/PA via AP)
Βενγκέρ (Joe Giddens/PA via AP) AP

Ο Αρσέν Βενγκέρ επιβεβαίωσε μετά το ματς με την Τσέλσι ότι θα αποκτηθεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Κώστας Μαυροπάνος, αλλά κατέστησε σαφές ότι επειδή δεν είναι έτοιμος για... Άρσεναλ, θα δοθεί δανεικός.

Λίγο μετά την αναμέτρηση στο Emirates ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τσέλσι, για την 2η αγωνιστική της Premier League, που έληξε στο 2-2, ο Αρσέν Βενγκέρ ρωτήθηκε για τον Κώστα Μαυροπάνο και το θέμα της μεταγραφής του από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "κανονιέρηδες".

Ο Αλσατός τεχνικός των Λονδρέζων παραδέχτηκε ότι η ομάδα του έκλεισε τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό, αλλά ότι θα παραχωρηθεί δανεικός, καθώς ακόμη δεν είναι έτοιμος για να αγωνιστεί στην Άρσεναλ. Ο 68χρονος προπονητής δήλωσε:

"Ναι, τον παίρνουμε. Αλλά δεν είναι έτοιμος να παίξει για εμάς. Θα δοθεί δανεικός...". Ο νεαρός Έλληνας στόπερ θα υπογράψει την Πέμπτη (4/1) το νέο του συμβόλαιο. Από τη στιγμή που ο Βενγκέρ ξεκαθάρισε ότι θα πάει δανεικός, μπαίνει τέλος στο ερώτημα εάν μείνει στο ρόστερ της Άρσεναλ ο Μαυροπάνος.

Είναι πολύ πιθανό εντέλει να συνεχίσει στη Βέρντερ για το δεύτερο μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα της Βρέμης συμμετέχει στη Μπουντεσλίγκα και είναι στην 16η θέση της βαθμολογίας. Υπενθυμίζεται ότι το σπουδαίο deal ΠΑΣ Γιάννινα - Άρσεναλ΄έφτασε τα 2.150.000 ευρώ.

Εφέτος ο Μαυροπάνος, ο οποίος είναι στο Λονδίνο έχοντας περάσει από εξετάσεις, έχει καταγράψει 16 συμμετοχές. Έχει παίξει σε 14 ματς στη Super League και σε άλλα δύο στο Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα σημείωσε τρία γκολ, στα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης (νίκη 2-1), με Απόλλωνα Σμύρνης (ήττα 3-4) και με Λαμία (1-1).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

(Joe Giddens/PA via AP)

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ