ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ: "Λυπήθηκα όταν έφυγε ο Γκνάμπρι, ήξερα ότι θα έχει εξαιρετική καριέρα"

Bayern's Serge Gnabry celebrates after scoring his side's second goal with Bayern's Robert Lewandowski during the German soccer cup (DFB Pokal) final match between Bayer 04 Leverkusen and FC Bayern Munich in Berlin, Germany, Saturday, July 4, 2020. (AP Photo/Michael Sohn)
Bayern's Serge Gnabry celebrates after scoring his side's second goal with Bayern's Robert Lewandowski during the German soccer cup (DFB Pokal) final match between Bayer 04 Leverkusen and FC Bayern Munich in Berlin, Germany, Saturday, July 4, 2020. (AP Photo/Michael Sohn) AP

Ο πρώην προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, τόνισε ότι λυπήθηκε όταν αποχώρησε ο Γκνάμπρι από την Άρσεναλ, ενώ γνώριζε τι εξέλιξη θα είχε.

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε 3-0 της Λιόν και πέρασε στον τελικό του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Σερζ Γκνάμπρι πέτυχε δύο γκολ και ήταν από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης.

Ο 25χρονος Γερμανός εξτρέμ διανύει μία υπέροχη χρονιά και ο πρώην προπονητής του στην Άρσεναλ, Αρσεν Βενγκέρ μίλησε στο beIN Sports για τον παλιό του παίκτη.

"Ας μην ξεχνάμε τον Γκνάμπρι, τον αγόρασα στην ηλικία των 15 από την Στουτγάρδη, αλλά τραυματιζόταν συχνά. Ήταν δημιουργικός, μπορεί να σκοράρει με το αριστερό και το δεξί, έχει δύναμη και είναι έξυπνος στα τρεξίματά του" ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια τόνισε πόσο λυπήθηκε, όταν ο Γκνάμπρι το 2016 άφησε την Άρσεναλ για να επιστρέψει στην Γερμανία και την Βέρντερ Βρέμης. Ο Αλσατός τεχνικός γνώριζε ότι θα είχε εξέλιξη στην καριέρα του.

"Είχαμε συμφωνία μαζί του. Τον δώσαμε δανεικό στην Γουέστ Μπρομ, δεν έπαιξε όμως. Επέστρεψε τραυματίας. Δουλέψαμε πολύ μαζί του για έξι μήνες και πήγε με την Κ21 της Γερμανία και η Μπάγερν έκανε ένα deal με την Βέρντερ. Δεν ήθελε να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ και ήμουν αρκετά λυπημένος. Ήξερα ότι θα έχει μία εξαιρετική καριέρα" δήλωσε συγκεκριμένα.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ