ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ: "Ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε κόντρα στον Ολυμπιακό"

Βενγκέρ: "Ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε κόντρα στον Ολυμπιακό"

Ο Αρσέν Βενγκέρ δήλωσε πως η Άρσεναλ έχει μελετήσει τον Ολυμπιακό και ξεκαθάρισε πως οι "κανονιέρηδες" θα πρέπει να μπουν δυνατά από το ξεκίνημα στο "Καραϊσκάκης" για να πάρουν εκείνοι την πρόκριση στους "16" του Champions League.

"Προσωπικά το ρεκόρ σημαίνει πολλά επειδή είναι σημαντικό για τον σύλλογο και τους ποδοσφαιριστές", δήλωσε αρχικά ο Βενγκέρ για το ρεκόρ των 15 συνεχόμενων προκρίσεων στη φάση των "16" του Champions League που έχει να επιδείξει η Άρσεναλ, και συνέχισε:

Η ακτινογραφία της Άρσεναλ πριν τη μάχη του Φαλήρου

"Θέλω να νικήσω και να πάρω τωην πρόκριση. Η δουλειά μου είναι να νικήσουμε στο επόμενο παιχνίδι και να κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο. Υπάρχει κάτι θετικό για μας, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε.

Ξέρουμε ότι θα πρέπει να κυνηγήσουμε το στόχο μας από το ξεκίνημα. Οπότε ας το κάνουμε αυτό και να ελπίζουμε ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση. Γνωρίζουμε για τις ανάγκες του αγώνα και έχουμε μελετήσει τον Ολυμπιακό".

Ο Αλσατός τεχνικός μίλησε και για τις αλλαγές που έκανε στο χώρο του κέντρου για τους "κανονιέρηδες" οι οποίες του υπαγορεύτηκαν μετά την κακοδαιμονία τραυματισμών που έπληξε την ομάδα του: "Απέναντι στη Σάντερλαντ αλλάξαμε εντελώς την ομάδα επειδή χάσαμε τον πυρήνα της μεσαίας γραμμής με τους τραυματισμούς των Σάντι Καθόρλα και Φρανσίς Κοκελέν τις δύο τελευταίες εβδομάδες και έπρεπε να βρούμε νέα ισορροπία.

Βενγκέρ: "Ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε κόντρα στον Ολυμπιακό"

Είχαμε επίσης κάποια ανασφάλεια επειδή είχαμε χάσει την περασμένη εβδομάδα. Πιστεύω ότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι διαφορετικό από ψυχολογικής άποψης, θα πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να κυνηγήσουμε την πρόκριση".

Ο Βενγκέρ έκανε μάλιστα ειδική μνεία στον Ράμσεϊ, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι μπορεί να επαναλάβει στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την εμφάνισή του στο "Emirates" κόντρα στη Σάντερλαντ: "Ο Άαρον είναι ένας παίκτης που δημιουργεί πολλές ευκαιρίες όταν παίζει στο κέντρο και περιμένουμε αρκετά γκολ από αυτόν. Στο ματς με τη Σάντερλαντ θα μπορούσε να είχε πετύχει και τρία γκολ..."

Δηλώσεις για τον "τελικό" της 9ης Δεκεμβρίου κόντρα στον Ολυμπιακό έκανε και ο Άαρον Ράμσεϊ, με τον Ουαλό μέσο της Άρσεναλ να υπογραμμίζει: "Ξεκινήσαμε με νίκη τον Δεκέμβριο και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι για να παραμείνουμε στο κυνήγι του πρωταθλήματος και να πάρουμε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Champions League.

Βενγκέρ: "Ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε κόντρα στον Ολυμπιακό"

Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και πιστεύουμε ότι έχουμε αρκετή ποιότητα για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε. Ελπίζουμε να το κάνουμε αυτό και να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας".

Υπενθυμίζετα πως η Άρσεναλ θέλει νίκη με δύο γκολ διαφορά απέναντι στους Πειραιώτες για να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση ή νίκη με ένα γκολ διαφορά και να σκοράρει τουλάχιστον τρία γκολ.

Εζίλ: "Στόχος είναι να νικάμε στο ημίχρονο τον Ολυμπιακό"

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ