ΑΡΣΕΝΑΛ

Βασικός ο Μαυροπάνος στο Άρσεναλ - Μπέρνλι

Arsenal's Henrikh Mkhitaryan celebrates with teammates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Arsenal at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Arsenal's Henrikh Mkhitaryan celebrates with teammates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Arsenal at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Ντίνος Μαυροπάνος επελέγη στην ενδεκάδα της Άρσεναλ για το παιχνίδι με τη Μπέρνλι. Δεύτερη φορά που παίρνει φανέλα βασικού ο 20χρονος στόπερ, μετά τον αγώνα του "Old Trafford" με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο "αντίο" του Αρσέν Βενγκέρ μπροστά στο κοινό της Άρσεναλ, ο Ντίνος Μαυροπάνος επελέγη για το αρχικό σχήμα. Ο Αλσατός τεχνικός αποφάσισε να δώσει φανέλα βασικού στον 20χρονο κεντρικό αμυντικό για την αναμέτρηση κόντρα στην Μπέρνλι, στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Premier League.

Το ίδιο είχε συμβεί και την προηγούμενη εβδομάδα, όταν ο Μαυροπάνος είχε παίξει στην ενδεκάδα του εκτός έδρας αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο πλευρό του Έλληνα στόπερ στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Τσέιμπερς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ