ΑΡΣΕΝΑΛ

Τσεχ: "Στο χέρι μας η πρόκριση"

Τσεχ: "Στο χέρι μας η πρόκριση"

Αισιοδοξία επικρατεί στο "στρατόπεδο" της Άρσεναλ ότι οι "gunners" θα καταφέρουν να πανηγυρίσουν την πρόκριση για την επόμενη φάση του Champions League, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άρσεναλ στην τελευταία (6η) αγωνιστική του Champions League με την αναμέτρηση να κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Και μπορεί οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα να έχουν το προβάδισμα - τόσο λόγω έδρας όσο και λόγω βαθμολογικής κατάστασης - αλλά στο Λονδίνο διατηρούν ακέραια την πίστη για πρόκριση, τουλάχιστον όπως αυτή εξεφράσθη από τους Περ Μέρτεζακερ και Πετρ Τσεχ.

Μέρτεζακερ: "Με σεβασμό, χωρίς φόβο και ηρεμία"

Ο Γερμανός αμυντικός της Άρσεναλ, Περ Μέρτεζακερ, στάθηκε στους βαθμούς που "πέταξαν" οι gunners στα δύο πρώτα ματς με Ντίναμο Ζάγκρεμπ κι Ολυμπιακό, αλλά και στα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει η ομάδα του, στο "Γ. Καραϊσκάκης":

"Πιστεύαμε πριν το ματς ότι ήμασταν ικανοί να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Πετάξαμε πολλούς βαθμούς, είναι απογοητευτικό αυτό. Αλλά έχουμε ακόμη πιθανότητες, οπότε πιστεύουμε. Ήταν ένας εφιάλτης τα δύο πρώτο ματς. Πρέπει να δούμε την αλήθεια κι αυτή λέει ότι πρέπει να σκοράρουμε περισσότερα από ένα γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό. Έχουμε καλές πιθανότητες, πιστεύουμε ότι μπορούμε να βάλουμε γκολ. Είδατε ότι πάντα ήμασταν ικανοί να το κάνουμε. Να βγούμε χωρίς φόβο, με σεβασμό για τον αντίπαλο, αλλά να μείνουμε ήρεμοι μέχρι το τέλος"

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ

Τσεχ: "Στο χέρι μας η πρόκριση"

Τσεχ: "Δεν έχει σημασία το πώς, αλλά το αποτέλεσμα"

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Πετρ Τσεχ. Ο Τσέχος γκολκίπερ ξεκαθάρισε ότι αυτό που έχει σημασία ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής, στο "Γ. Καραϊσκάκης" κόντρα στον Ολυμπιακό, είναι το αποτέλεσμα που θα στείλει την Άρσεναλ στην κληρωτίδα για την επόμενη φάση κι όχι το πως αυτό θα επιτευχθεί:

"Κάναμε το καθήκον μας, η Μπάγερν έκανε το καθήκον της και μας περιμένει ένα μεγάλο φινάλε στο τελευταίο ματς. Πηγαίνουμε σ' ένα δύσκολο ματς, ξέρουμε τι θέλουμε να πάρουμε, οπότε ελπίζουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε. Εάν δημιουργήσουμε ευκαιρίες, παίξουμε το παιχνίδι μας και του μεταφέρουμε την πίεση, έχουμε ευκαιρία να σκοράρουμε τα γκολ που απαιτούνται και να κάνουμε τη διαφορά. Είμαστε σε καλή φάση γιατί μερικές εβδομάδες πριν ήμασταν εκτός διοργάνωσης και τώρα είναι όλα στο χέρι μας. Δεν έχει σημασία πως θα πάρουμε το αποτέλεσμα, αλλά να είμαστε στην κλήρωση για τους "16".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ