ΑΡΣΕΝΑΛ

Το Twitter "τρολάρει" τον Τζάκα

Arsenal's Granit Xhaka reacts after a missed opportunity during the English Premier League soccer match between Arsenal and Tottenham Hotspur at Emirates stadium in London, Sunday, Nov. 6, 2016. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Arsenal's Granit Xhaka reacts after a missed opportunity during the English Premier League soccer match between Arsenal and Tottenham Hotspur at Emirates stadium in London, Sunday, Nov. 6, 2016. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Η περίεργη πτώση του Γκρανίτ Τζάκα απασχολεί τους χρήστες του Twitter. Ο ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ έπεσε μόνος στο έδαφος, με αποτέλεσμα να γίνει γρήγορα viral (VIDEO).

Το λάθος και η πτώση του Γκρανίτ Τζάκα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου μετά τη βαριά ήττα που υπέστη η Άρσεναλ στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας (3-0). Ο Ελβετός έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο, με αποτέλεσμα να σχολιαστεί απ' τους χρήστες του Twitter.

Για την ακρίβεια, προσπάθησε να σεντράρει σε συμπαίκτη, αλλά η σκέψη του αποδείχθηκε εύκολη λεία για τον ποδοσφαιριστή της Κρίσταλ Πάλας. Βέβαια, τα βλέμματα παρέμειναν στραμμένα πάνω του, μιας και στην προσπάθεια να βοηθήσει στην άμυνα έπεσε στο έδαφος, δίχως να συγκρουστεί με αντίπαλο.

Ενδεικτικό είναι το σχόλιο του χρήστη που μοιράστηκε το παρακάτω βίντεο με τους followers στο Twitter. "Πληρώσαμε 44 εκατ. ευρώ για τον Γκρανίτ Τζάκα", ήταν το μήνυμα, ενώ τη συγκεκριμένη δημοσίευση ακολούθησαν χιλιάδες retweets και likes.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ