ΑΡΣΕΝΑΛ

To τεράστιο "βεστιάριο" του Μπεγερίν με συλλογή από φανέλες (VIDEO)

To τεράστιο "βεστιάριο" του Μπεγερίν με συλλογή από φανέλες (VIDEO)

Ο 23χρονος Καταλανός δεξιός μπακ της Άρσεναλ, Έκτορ Μπεγερίν, έχει ολόκληρη αποθήκη με εμφανίσεις ομάδων. Από την Μπέτις και την εθνική Ισπανίας της παιδικής του ηλικίας, μέχρι αυτές των Μέσι και Ροναλντίνιο από την Μπαρτσελόνα. (VIDEO)

Ένας από τους μεγαλύτερους συλλέκτες ποδοσφαιρικών εμφανίσεων είναι ο Έκτορ Μπεγερίν, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σ' εκπομπή του "BT Sport". Φανέλες όχι μόνο δικές του, από τις ομάδες δηλαδή που έχει περάσει (τμήματα υποδομών της Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ και Γουότφορντ).

Ο 23χρονος Καταλανός δεξιός μπακ και συμπαίκτης του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στους "γκάνερς" καλωσόρισε το τηλεοπτικό συνεργεία στην αποθήκη με την προσωπική του συλλογή από εμφανίσεις.

Από αυτήν της Μπέτις, την οποία υποστήριζε μικρός λόγω του πατέρα του, μέχρι την εθνική Ισπανίας την οποία φορούσαν τα ινδάλματά του, Σέρχιο Ράμος και Φερνάντο Τόρες. Δεν κατάφερε ν' αγωνιστεί ποτέ με την πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα.

Κρατά τις "μπλαουγκράνα" αναμνήσεις του στις φανέλες των Λιονέλ Μέσι και Ροναλντίνιο. Ακόμη και κλασικές (περασμένων δεκαετιών) εμφανίσεις της ομάδας στην οποία αγωνίζεται, Άρσεναλ. Αλλά κι από εθνικές ομάδες των συμπαικτών του.

Όπως του Άλεξ Ιγουόμπι με την εθνική Νιγηρίας. Μένει να φανεί εάν θα έχει και του Σωκράτη από Εθνική Ελλάδας σύντομα...

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ