ΑΡΣΕΝΑΛ

Τιμωρήθηκε για την γκάφα της η Άρσεναλ

Τιμωρήθηκε για την γκάφα της η Άρσεναλ

Πρόστιμο για την απροσεξία της στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι (2-2) καλείται να πληρώσει η Άρσεναλ. Ο Αρσέν Βενγκέρ ξέχασε να ορίσει αρχηγό στο δεύτερο ημίχρονο και η Premier League την τιμώρησε.

Νέο πρόβλημα προέκυψε για την Άρσεναλ, μιας και καλείται να πληρώσει πρόστιμο για απροσεξία της στον κυριακάτικο (2/4) αγώνα κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (2-2).

Για την ακρίβεια, στο 46ο λεπτό της συνάντησης ο αρχηγός, Λοράν Κοσιελνί, αποχώρησε τραυματίας απ' τον αγωνιστικό χώρο, αλλά ο Αρσέν Βενγκέρ ξέχασε να δώσει εντολή σε άλλον ποδοσφαιριστή, ώστε να πάρει το περιβραχιόνιο απ' τον Γάλλο αμυντικό.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι Λονδρέζοι να αγωνιστούν στο δεύτερο ημίχρονο δίχως αρχηγό. Η θέση της Premier League ήταν άμεση, καθώς τιμώρησε την Άρσεναλ για το εν λόγω παράπτωμα.

Μάλιστα, ο κανονισμός αναφέρει ότι η ομάδα που αγωνίζεται χωρίς αρχηγό τιμωρείται με 350 ευρώ. Το πρόστιμο διπλασιάζεται σε περίπτωση δεύτερου παραπτώματος, ενώ την τρίτη φορά ο συγκεκριμένος σύλλογος πρέπει να καταβάλει το πόσο των 1.400 ευρώ.

Πάντως, ο Αλσατός τεχνικός ερωτήθηκε για το περιστατικό στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (4/4) και δήλωσε ότι δεν θυμόταν ποιος ήταν ο αρχηγός σε αυτό το διάστημα. "Όχι, είναι καλή ερώτηση. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι κανείς δεν με ρώτησε ποιος είναι ο αρχηγός, ύστερα απ' την αλλαγή του Κοσιελνί".

Υπενθυμίζουμε ότι στον αγωνιστικό χώρο δεν βρισκόταν ούτε ο έτερος αρχηγός, Περ Μερτεζάκερ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό και τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν ήταν στην καλύτερη φυσική κατάσταση.

Αυτό σημαίνει ότι στο ματς κόντρα στην Γουέστ Χαμ (5/4) η Άρσεναλ θα παραταχθεί δίχως τους δύο βασικούς της κεντρικούς αμυντικούς, δημιουργώντας "πονοκέφαλο" στον 67χρονο προπονητή: "Έχουμε 24 ώρες για να βρούμε λύση σε αυτό το πρόβλημα", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ