ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι είναι το "hippy crack" που έκαναν χρήση παίκτες της Άρσεναλ

Τι είναι το "hippy crack" που έκαναν χρήση παίκτες της Άρσεναλ

Διαβάστε τι είναι το "hippy crack" γνωστό και ως "αέριο γέλιου" ή "κρακ των χίπηδων" το οποίο φαίνεται σε video να κάνουν χρήση ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ τον περασμένο Αύγουστο σε prive πάρτι με 70 γυναίκες στο Λονδίνο.

Η Άρσεναλ βρίσκεται σε κρίση αφότου κυκλοφόρησε η "Sun" ένα video με πρωταγωνιστές επτά "κανονιέρηδες" οι οποίοι ξεσάλωσαν σε κλαμπ του Λονδίνου με σαμπάνιες, βότκα και "αέριο γέλιο".

Τι είναι όμως το "hippy crack" ή "κρακ των χίπηδων" που έκανε τους Γκεντουζί και Οζίλ να καταρρεύσουν για μερικά δευτερόλεπτα μετά τη χρήση; Διαβάστε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες και τι μπορεί να προκαλέσει το τρεντ που έχει αντικαταστήσει τα παράνομα ναρκωτικά στα βρετανικά κλαμπ.

Πρόκειται, λοιπόν, για υποξείδιο του αζώτου ή nitrous oxide και με μερικές εισπνοές απ' αυτό προκαλείται αυτόματη ευθυμία και γέλιο. Όποιος το εισπνέει έχει παραισθήσεις και χάνει την επαφή με την πραγματικότητα για περίπου ένα λεπτό. Η αίσθηση ευχαρίστησης που νιώθει ο χρήστης είναι αποτέλεσμα της υποξίας, δηλαδή της απώλειας οξυγόνου. Η τιμή ενός φιαλιδίου είναι μόνο ένα ευρώ και η χρήση του γίνεται μέσω μπαλονιών.

Όσον αφορά τις επιπτώσεις, επειδή το αέριο διαλύεται στο αίμα μειώνεται η ποσότητα οξυγόνου προς τον εγκέφαλο και άλλα ζωτικά όργανα. Έτσι, δεν αποκλείεται σε κάποιες περιπτώσεις να παρατηρηθούν εγκεφαλικά - καρδιακά επεισόδια και επιληπτικές κρίσεις.

Διαβάστε ακόμη:
Οι επτά παίκτες της Άρσεναλ που ξεσάλωσαν με hippy crack, βότκες, σαμπάνιες και 70 γυναίκες
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ