ΑΡΣΕΝΑΛ

Θέλει να παραμείνει στην Άρσεναλ ο Βενγκέρ

Θέλει να παραμείνει στην Άρσεναλ ο Βενγκέρ

Την επιθυμία του να παραμείνει για ακόμη δύο χρόνια στην Άρσεναλ, εξέφρασε ο Αρσέν Βενγκέρ. Ενδιαφέρον συγκεντρώνει και η ατάκα του για το "φλερτ" της Τσέλσι με τον Αλέξις Σάντσες.

Αποφασισμένος να παραμείνει στην Άρσεναλ για τα επόμενα δύο χρόνια είναι ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο 67χρονος προπονητής δεν πτοείται απ' τις δυσκολίες και την αγανάκτηση των φιλάθλων και θέλει να παραμείνει στο "τιμόνι" των Λονδρέζων.

Τι κι αν οι υποστηρικτές των "κανονιέρηδων" ζητούν ανελλιπώς απ' τη διοίκηση να τον απομακρύνει απ' την τεχνική ηγεσία; Αυτό δεν φαίνεται να ενοχλεί τον Αλσατό τεχνικό, ο οποίος θέλει να παραμείνει για ακόμη δύο χρόνια και να συνεισφέρει για το καλό του συλλόγου.

Μπορεί η Άρσεναλ κι ο Βενγκέρ να μην έχουν βρει ακόμα την κατάλληλη στιγμή, ώστε να ανακοινώσουν την επέκταση της συνεργασίας τους, αλλά απ' τα βρετανικά ΜΜΕ πηγάζει ότι οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία.

"Δεν θα ανακοινωθεί κάτι σήμερα (30/3), αλλά τα έχω ξεκαθαρίσει όλα στο μυαλό μου. Μπορώ να μείνω για ακόμη δύο χρόνια; Αν ναι, τότε θα το ήθελα. Βέβαια, αυτό δεν επηρεάζει τη στάση μου.

Πάντα ήμουν σαφής. Όμως, αυτό είναι κάτι που δεν έχει διευθετηθεί πλήρως. Συνεχίστε να με ρωτάτε για το μέλλον μου και κάποτε θα σας απαντήσω", ανέφερε ο Βενγκέρ, ο οποίος απέδειξε ότι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο παραμονής.

Ακόμα, σχολίασε τις δηλώσεις του Αλέξις Σάντσες, ο οποίος τόνισε ότι θέλει να παραμείνει στο Λονδίνο, αλλά σε ομάδα που θα είναι νικήτρια. Με αυτόν τον τρόπο, ο Χιλιανός "έκλεισε το μάτι" στην Τσέλσι, αλλά ο Βενγκέρ είχε άμεση απάντηση. Υπάρχει μόνο μία ομάδα στο Λονδίνο. Προσωπικά, νομίζω ότι είναι χαρούμενος στην Άρσεναλ. Το συμβόλαιό του δεν έχει επεκταθεί ακόμα, αλλά ελπίζω να παραμείνει στην ομάδα".

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ