ΑΡΣΕΝΑΛ

Τέλος η σεζόν για τον Καθόρλα!

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 24:  Santi Cazorla of Arsenal during the UEFA Champions League match between Arsenal and Dinamo Zagreb at the Emirates Stadium on November 24, 2015 in London, United Kingdom.  (Photo by Catherine Ivill - AMA/Getty Images)
LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 24: Santi Cazorla of Arsenal during the UEFA Champions League match between Arsenal and Dinamo Zagreb at the Emirates Stadium on November 24, 2015 in London, United Kingdom. (Photo by Catherine Ivill - AMA/Getty Images) GETTY IMAGES

Η αποθεραπεία του Σάντι Καθόρλα δεν εξελίσσεται όπως θα περίμεναν οι άνθρωποι της Άρσεναλ, με συνέπεια ο Ισπανός μέσος να μην υπολογίζεται για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Άσχημα μαντάτα για τον Αρσέν Βενγκέρ και την Άρσεναλ. Ο Σάντι Καθόρλα αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν, αφού η αποθεραπεία του δεν εξελίσσεται όπως θα περίμεναν οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας.

Ο αρχηγός των "κανονιέρηδων" τραυματίστηκε στις 19 Οκτωβρίου στην αναμέτρηση με την Λουντογκόρετς για τους ομίλους του Champions League, με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να επιλέγει -αρχικά- μία συντηρητική αγωγή, η οποία όμως δεν βελτίωσε την κατάστασή του.

Αποτέλεσμα, τον περασμένο Δεκέμβριο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον δεξί αστράγαλο. Ο 31χρονος άσος επρόκειτο να μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για περίπου τρεις μήνες, όμως μία επιπλοκή κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του είχε ως αποτέλεσμα να περάσει ξανά την πόρτα του χειρουργείου τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Αρσέν Βενγκέρ μίλησε στα βρετανικά ΜΜΕ και υποστήριξε πως η αποθεραπεία εξελίσσεται με αργούς ρυθμούς: "Αυτή την στιγμή η επιστροφή του Καθόρλα στη δράση είναι ένα πολύ μακρινό σενάριο. Δεν πηγαίνει τόσο γρήγορα όσο περιμέναμε".

Την εφετινή χρονιά, ο Ισπανός χαφ αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια, μετρώντας 2 γκολ και 3 ασίστ. Συνολικά, με τη φανέλα της Άρσεναλ έχει πετύχει 29 γκολ κι έχει μοιράσει 45 ασίστ σε 180 συμμετοχές.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ