ΑΡΣΕΝΑΛ

Στην τελική ευθεία του Ομπαμεγιάνγκ στην Άρσεναλ

Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates after scoring his side's 2nd goal during the German soccer cup final match between Borussia Dortmund and Eintracht Frankfurt in Berlin, Germany, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Michael Sohn)
Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates after scoring his side's 2nd goal during the German soccer cup final match between Borussia Dortmund and Eintracht Frankfurt in Berlin, Germany, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Michael Sohn) AP

Ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ γίνεται ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, με τους Λονδρέζους να δίνουν 68.000.000 ευρώ στη Ντόρτμουντ για να τον κάνουν δικό τους. Οι Ζιρού και Μοντέστ ενδιαφέρουν τους Γερμανούς.

Έτοιμος για το βήμα στην Premier League είναι ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, αποτελώντας τον διάδοχο του Αλέξις Σάντσες. Ο Γκαμπονέζος επιθετικός αφήνει τη Γερμανία και τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, με την Άρσεναλ να γίνεται ο επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Οι Λονδρέζοι δίνουν 68.000.000 ευρώ για να αποκτήσουν τον Αφρικανό επιθετικό, ενισχύοντας για τα καλά την γραμμή κρούσης τους. Έπειτα από δυο αρνήσεις, η Άρσεναλ δίνει το ποσό που θέλουν οι Γερμανοί για να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή.

Βέβαια, για να ολοκληρωθεί το deal, θα πρέπει η Ντόρτμουντ να βρει έναν άξιο αντικαταστάτη για τον 28χρονο Ομπαμεγιάνγκ, με τον Ολιβιέ Ζιρού των "κανονιέρηδων" να αποτελεί μια ελκυστική περίπτωση, αν και ο ίδιος θα ήθελε να μετακομίσει στην Τσέλσι.

Άλλη περίπτωση που εξετάζει η Ντόρτμουντ, είναι αυτή του Αντονί Μοντέστ της Tianjin Quanjian, ο οποίος αγωνιζόταν στην Γερμανία με την φανέλα της Κολωνίας και πήγε ως δανεικός στην Κίνα (επτά γκολ σε οκτώ εμφανίσεις).

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ