ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Άρσεναλ απαγορεύεται η ζάχαρη!

Arsenal's manager Unai Emery watches the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at the Emirates Stadium in London, Sunday Sept. 23, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Arsenal's manager Unai Emery watches the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at the Emirates Stadium in London, Sunday Sept. 23, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Εντελώς διαφορετική είναι καθημερινότητα στις προπονήσεις της Άρσεναλ επί Έμερι σε σύγκριση με την εποχή του Βενγκέρ. Η "Daily Mail" γράφει πως ο Ισπανός τεχνικός δεν σηκώνει πολλά πολλά και άπαντες... τρέχουν.

Έχει ήδη αλλάξει πολλά ο Ουνάι Έμερι στην Άρσεναλ τους λίγους μήνες που βρίσκεται στο Λονδίνο, αυτό υποστηρίζει η "Daily Mail". Ο Ισπανός παρουσιάζεται καθόλα διαλλακτικός από το αγγλικό Μέσο στο πρόγραμμά του και είναι το απόλυτο αφεντικό της ομάδας.

Λάτρης της λεπτομέρειας, ο Έμερι φέρεται να έχει ήδη προσαρμόσει όλους τους "Κανονιέρηδες" στο δικό του στυλ, αλλάζοντας παράλληλα τα πάντα όσα αφορά το κομμάτι των προπονήσεων.

Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι όσοι μεγάλωσαν με τον Βενγκέρ στην Άρσεναλ πλέον τρέχουν πολύ περισσότερο σε σύγκριση με τις ημέρες του Αλσατού στο "Emirates". Επίσης, με τον Έμερι στο τιμόνι, οι ποδοσφαιριστές εκτός από καλύτερη γυμναστική έχουν μπει βαθύτερα στο κομμάτι της τακτικής.

Πέραν των ποδοσφαιρικών, ο πρώην τεχνικός των Σεβίλλη και Παρί παρουσιάζεται να έχει απαγορεύσει αυστηρά στους παίκτες του την κατανάλωση ζάχαρης, κυρίως αναψυκτικών. H "Daily", μάλιστα, αναφέρει ότι αρκετοί "Κανονιέρηδες" επί εποχής Βενγκέρ συνήθιζαν να πίνουν Coca Cola στο προπονητικό κέντρο. Με τον Έμερι αυτά έχουν κοπεί μαχαίρι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ