ΑΡΣΕΝΑΛ

Στα "ραντάρ" της Άρσεναλ ο Μεντζανί!

Στα "ραντάρ" της Άρσεναλ ο Μεντζανί!
Μεντζανί INTIME SPORTS

Ο Καρλ Μεντζανί που έμεινε ελεύθερος από την Τραμπζονσπόρ και αγωνίστηκε στο παρελθόν στον Ολυμπιακό, φέρεται να βρίσκεται στη λίστα της Άρσεναλ για τον Γενάρη. Κι όχι για στόπερ, αλλά για αμυντικός χαφ!

Ο Καρλ Μεντζανί μπορεί να μην έπιασε στον Ολυμπιακό, αλλά η μπογιά του ακόμα περνάει στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.grτον καλοβλέπει ο Αρσέν Βενγκέρ ως μία λύση για τα... χαφ και όχι για το κέντρο της άμυνας.

OΑλγερινός που πήγε δανεικός στον Πειραιά από την Μονακό το καλοκαίρι του 2013, έπαιξε μόλις 8 φορές, καθώς έπεσε πάνω στην πολύ καλή χρονιά των Μανωλά – Σιόβα.

Αποχώρησε τον Γενάρη του 2014 για την Βαλενσιέν πάλι δανεικός από τους Μονεγάσκους, εκεί είχε 16 παρουσίες και τελικά η ομάδα του Πριγκιπάτοτο καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς τον άφησε ελεύθερο. Ο Μεντζανί που παρεμπιπτόντως είναι αρχηγός της Εθνικής Αλγερίας, υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών στην Τραμπζονσπόρ, αλλά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η τουρκική ομάδα, είχεως αποτέλεσμα να τα τσουγκρίσει με τη διοίκηση και να μείνει τελικά ελεύθερος πριν από μερικές μέρες.

Σύμφωνα με Άγγλους συναδέλφους λοιπόν, ο Βενγκέρ που τον γνωρίζει από το γαλλικό πρωτάθλημα, θεωρεί ότι μπορεί να αποτελέσει μία εναλλακτική λύση στη θέση του αμυντικούχαφ εξαιτίας των πολλών σοβαρών τραυματισμών που έχει η Άρσεναλ.

Κοντά είναι ο Γενάρης και εκεί θα φανεί τελικά αν όντως θα κάνει κίνηση ο Αλσατός τεχνικός για τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ