Σπουδαία δωρεά από την Άρσεναλ προς τη Σάτον

Αξιοσημείωτη είναι η προσφορά της Άρσεναλ προς τη Σάτον, καθώς οι Λονδρέζοι θα προσφέρουν σημαντικό ποσό, το οποίο θα διατεθεί για τον καλλωπισμό του εσωτερικού του γηπέδου, "Gander Green Lane" (PHOTOS).

Σε μία σπουδαία κίνηση θα προβεί η Άρσεναλ, αφού θα προσφέρει 60.000 ευρώ στην ερασιτεχνική Σάτον, η οποία με αυτά τα χρήματα θα βελτιώσει τους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου της.

Στην πρόσφατη (20/2) μεταξύ τους συνάντηση για το FΑ Cup, οι "κανονιέρηδες" δεν έφεραν μαζί τους το τυπικό αναμνηστικό σημαιάκι που ανταλλάσσουν οι αρχηγοί και σχολιάστηκαν αρνητικά απ' το ευρύ κοινό.

Όπως φαίνεται οι Λονδρέζοι επιθυμούν να αντιστρέψουν την αρνητική εντύπωση και με δύο γενναίες πράξεις θέλουν να βοηθήσουν τη Σάτον. Αρχικά, οι ιθύνοντες της Άρσεναλ χάρισαν ασημένια μινιατούρα κανονιού, ενώ σύντομα η Σάτον θα λάβει απ' τη διοίκηση το ποσό των 60.000 ευρώ.

Όπως προκύπτει απ' τις δηλώσεις του διευθυντή του συλλόγου, Πολ Ντόσγουελ, αυτά τα χρήματα θα τα εκμεταλλευτούν με εργασίες στο "Gander Green Lane". Αποδυτήρια, αίθουσες διδασκαλίας και τουαλέτες θα αλλάξουν μορφή και θα ανεβούν επίπεδο.

"Η αλήθεια είναι ότι η Άρσεναλ υπήρξε απίθανη. Τα χρήματα θα πάνε στο χτίσιμο δύο αιθουσών διδασκαλίας, ενώ τα υπόλοιπα θα διατεθούν στην ανέγερση των αποδυτηρίων, στο σάιτ, στις τουαλέτες και στα παιδικά τμήματα. Πάντως, σίγουρα δεν θα τα ξοδέψουμε σε μεταγραφές", τόνισε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠ' ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

O Jason Momoa ξυρίστηκε και η γη σείστηκε

Ο Khal Drogo ξύρισε το μούσι που διατηρούσε από το 2012.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ