ΑΡΣΕΝΑΛ

Σούπερ μεταγραφή της Άρσεναλ από την Μπαρτσελόνα

Rueda de prensa del presidente del FC Barcelona, Jose Maria Bartomeu
Rueda de prensa del presidente del FC Barcelona, Jose Maria Bartomeu LIBRE USO

Δύο εβδομάδες μετά την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα, ο Ραούλ Σανγεϊ ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος Λονδίνου για να αναλάβει το εκτελεστικό κομμάτι των μεταγραφών της Άρσεναλ.

Τον άνθρωπο που θα ηγηθεί του εκτελεστικού μέρους του μεταγραφικού της σχεδιασμού φαίνεται ότι έχει βρει η Άρσεναλ. Είναι ο Ραούλ Σανγεΐ, ο οποίος δύο εβδομάδες μετά την αποχώρησή του από την Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος Λονδίνου.

Ο Καταλανός υπήρξε πρόσωπο - "κλειδί" σε πολλές μεταγραφικές επιχειρήσεις των "μπλαουγκράνα" στο παρελθόν. Ενδεικτικά, αναφέρεται η απόκτηση του Νεϊμάρ από τη Σάντος το 2013, με τη διαφάνεια του εν λόγω deal - βέβαια - να ελέγχεται.

Στον οργανισμό της Μπαρτσελόνα εντάχθηκε το Φλεβάρη του 2007, όταν ανέλαβε διευθυντής δημοσίων σχέσεων στο αθλητικό κομμάτι. Μετά ένα χρόνο (Μάιος 2008) προήχθη σε διευθυντής ποδοσφαίρου, ενώ αξιόλογη είναι και η προϋπηρεσία του στη Nike ως marketing specialist.

Πέραν του Βραζιλιάνου, ο ρόλος του ήταν αποφασιστικός στα deals για την απόκτηση των Αλέξις Σάντσες, Λουίς Σουάρες και Ίβαν Ράκιτιτς, αλλά και σε άλλα κατά το οποία πρωταγωνίστησαν η πρώην με τη... μέλλουσα ομάδα του (Βερμάλεν, Ανρί, Φάμπρεγκας). Δυνατή γεωγραφική ζώνη επιρροής του θεωρείται η Νότιος Αμερική και συγκεκριμένα η Βραζιλία.

Photo credits: FC Barcelona

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ