ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάρον Χέινταρπουρ, η καθηγήτρια γιόγκα που βοήθησε τον Κοσιελνί στον σοβαρό τραυματισμό του

Arsenal's Laurent Koscielny, right, tries to stop Atletico's Antoine Griezmann during the Europa League semifinal first leg soccer match between Arsenal FC and Atletico Madrid at Emirates Stadium in London, Thursday, April 26, 2018. The match ended 1-1. (AP Photo/Matt Dunham)
Arsenal's Laurent Koscielny, right, tries to stop Atletico's Antoine Griezmann during the Europa League semifinal first leg soccer match between Arsenal FC and Atletico Madrid at Emirates Stadium in London, Thursday, April 26, 2018. The match ended 1-1. (AP Photo/Matt Dunham) AP IMAGES

Έτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Άρσεναλ είναι ο Λοράν Κοσιελνί και αγγλική ιστοσελίδα στέκεται στο πώς η γιόγκα με την ειδική, Sharon Heidaripour, βοήθησε τον διεθνή Γάλλο στόπερ να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Τον Μάιο του 2018 ο Λοράν Κοσιελνί υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Europa League και έκτοτε δεν έχει επανέλθει στην αγωνιστική δράση χάνοντας φυσικά και το Παγκόσμιο Κύπελλο, στο οποίο η Γαλλία κατέκτησε την κούπα.

Ο Γάλλος συμπαίκτης του Σωκράτη Παπασταθόπουλου είναι πλέον πανέτοιμος να επανέλθει στην αγωνιστική δράση και η αγγλική "SUN" σε δημοσίευμα της στάθηκε στο κατά πόσο τα μαθήματα γιόγκα που έκανε το τελευταίο εξάμηνο ο Κοσιελνί τον βοήθησαν να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να επανέλθει.

Ο Κοσιελνί όλο αυτό το διάστημα δούλεψε αρκετά με τους φυσιοθεραπευτές της Άρσεναλ αλλά και με την Σάρον Χέινταριπουρ η οποία είναι καθηγήτρια γιόγκα με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και είχε δουλέψει στο παρελθόν τόσο στην Τσέλσι όσο και στους "κανονιέρηδες" για έξι χρόνια ως φυσιοθεραπεύτρια.

Η Χέινταριπουρ είχε υπάρξει μάλιστα επαγγελματίας παίκτρια αλλά είχε αποσυρθεί από την ενεργό αγωνιστική δράση λόγω δυο σοβαρών τραυματισμών και τώρα βοηθάει άλλους ποδοσφαιριστές να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους.

Το ίδιο έκανε και με τον Κοσιελνί με τον οποίο όπως ανέφερε ήρθε αρκετά κοντά με τον ίδιο και την οικογένεια του δουλεύοντας με τον Γάλλο αμυντικό καθημερινά λες και θα μπορούσε να προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο! Χαρακτηριστικά αναφέρει: "Ανέπνεα, έτρωγα, κοιμόμουν και σκεφτόμουν το ποδόσφαιρο και τη γιόγκα τους τελευταίους μήνες με τη δουλειά μου να έχει επικεντρωθεί πάνω του".

Όπως τονίζει μάλιστα ο τραυματισμός του Κοσιελνί και ο πόνος που ένιωθε της έφεραν αναμνήσεις από τους δικούς της τραυματισμούς στα γόνατα που την ανάγκασαν να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ