ΑΡΣΕΝΑΛ

"Πυρ και μανία" με Ντιέγκο Κόστα και διαιτησία ο Βενγκέρ

"Πυρ και μανία" με Ντιέγκο Κόστα και διαιτησία ο Βενγκέρ

Ο Αρσέν Βενγκέρ ξεσπάθωσε κατά της διαιτησίας μετά την ήττα της Άρσεναλ στο "Stamford Bridge" και τόνισε πως ο Ντιέγκο Κόστα θα έπρεπε να είχε αποβληθεί από το πρώτο ημίχρονο. Διαβάστε αναλυτικά.

Η εβδομάδα αυτή ήταν καταστροφική για την Άρσεναλ καθώς μετά την μεσοβδόμαδη ήττα της με 2-1 από τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League ακολούθησε και αυτήν από την Τσέλσι στο μεγάλο λονδρέζικο ντέρμπι ( 0-2) που δεν της επέτρεψε να πλησιάσει περισότερο την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

Τα συναισθήματα όμως που άφησε η ήττα από την Τσέλσι είναι διαφορετικά σε σύγκριση με εκείνα πριν μερικές ημέρες στο Ζάγκρεμπ καθώς οι "κανονιέρηδες" έχουν τώρα έντονα παράπονα από τη διαιτησία και την επιλογή του Μάιν Ντιν να "κλείσει τα μάτια" στα "καμώματα" του Ντιέγκο Κόστα στο φινάλε του πρώτου μέρους που έπρεπε να τιμωρηθούν με κόκκινη κάρτα.

"Πυρ και μανία" με Ντιέγκο Κόστα και διαιτησία ο Βενγκέρ

"Δεν θα ήθελα απόψε να είμαι ο Μάικ Ντιν. Ο Κόστα θα έπρεπε να είχε αποβληθεί δύο φορές. Χτυπάει εσκεμμένα τον Κοσιελνί στο πρόσωπο. Σε κάθε ματς βγάζει θυμό και τη γλιτώνει εξαιτίας της αδυναμίας του διαιτητή.

Ξέραμε πριν από το παιχνίδι ότι θα επεδίωκε να κάνει κάτι τέτοιο", δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των "κανονιέρηδων", για να προσθέσει:

"Πυρ και μανία" με Ντιέγκο Κόστα και διαιτησία ο Βενγκέρ

"Ο Γκαμπριέλ δεν θα έπρεπε να είχε απαντήσει καθόλου αλλά οι δύο αποβολές για εμάς και η παραμονή του Ντιέγκο Κόστα στο γήπεδο συνιστούν ντροπή".

Διαβάστε τις φαρμακερές ατάκες του Μουρίνιο κατά του Βενγκέρ μετά το Τσέλσι-Άρσεναλ.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ