ΑΡΣΕΝΑΛ

Πετί: "Ιδανικός αυτή την στιγμή ο Αντσελότι για την Άρσεναλ"

Napoli's head coach Carlo Ancelotti watches during the Champions League Group E soccer match between Liverpool and Napoli at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Napoli's head coach Carlo Ancelotti watches during the Champions League Group E soccer match between Liverpool and Napoli at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP

Ο Εμανουέλ Πετί εξέφρασε την άποψη ότι ο Κάρλο Αντσελότι θα ήταν ο ιδανικός να αναλάβει αυτή την στιγμή την Άρσεναλ.

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες να έμεινε χωρίς δουλειά, όμως εάν ήταν στο χέρι του Εμανουέλ Πετί θα είχε ήδη αναλάβει την Άρσεναλ. Ο λόγος για τον Κάρλο Αντσελότι ο οποίος απολύθηκε από την Νάπολι.

Ο παλαίμαχος Γάλλος μέσος κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα γίνονται με τον αντικαταστάτη του Έμερι.

Ο Πετί τόνισε αρχικά: "Δεν μου προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι έχουν περάσει δύο εβδομάδες και ακόμα η Άρσεναλ δεν έχει βρει τον αντικατάτη του Έμερι. Σε αυτή την χρονική περίοδο, στα μέσα μιας σεζόν, είναι δύσκολο να βρεις κάποιον καλό προπονητή αφού οι περισσότεροι δουλεύουν".

Στη συνέχεια εξέφρασε την άποψη ότι ο Κάρλο Αντσελότι θα ήταν ο ιδανικός να αναλάβει αυτή την στιγμή την Άρσεναλ. "Είδαμε τις προηγούμενες ημέρες να απολύουν τον Αντσελότι από την Νάπολι. Ο Αντσελότι, αυτή την στιγμή, είναι ο ιδανικός για την Άρσεναλ. Δύσκολα βρίσκεις κάποιον με το δικό του προφίλ να απολύεται στα μισά της σεζόν" είπε χαρακτηριστικά.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ