ΑΡΣΕΝΑΛ

"Πέσιμο" στον Βενγκέρ και από τον Μέρσον

"Πέσιμο" στον Βενγκέρ και από τον Μέρσον

Ο βετεράνος μέσος της Άρσεναλ, Πολ Μέρσον, εξέφρασε την απορία του για το γεγονός ότι ο Αρσέν Βενγκέρ χρησιμοποίησε τον Οσπίνα αντί του Τσεχ κόντρα σε Ντίναμο Ζάγκρεμπ και Ολυμπιακό.

Σκληρή κριτική στο πρόσωπο του Αρσέν Βενγκέρ δημιούργησε η ήττα της Άρσεναλ από τον Ολυμπιακό μέσα στο Λονδίνο, με πολλούς να χαρακτηρίζουν "ακατανόητη" την επιλογή του Αλσατού τεχνικού να βάλει στο ματς τον Οσπίνα (όπως και στο Ζάγκρεμπ) αντί του Τσεχ.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του βετεράνου μέσου των "κανονιέρηδων", Πολ Μέρσον, στο " Sky Sports":

"Ήταν ένα must win παιχνίδι για την Άρσεναλ και έπρεπε να παρατάξουν την καλύτερη δυνατή ομάδα. Αν δεις την Μπαρτσελόνα -που έπαιξε με την Μπάγερ Λεβερκούζεν- είχαν τον Μέσι τραυματία αλλά έβαλαν την καλύτερη δυνατή ομάδα.

Για την Άρσεναλ, το να κάνει μια μεταγραφή για όλη τη σεζόν και αυτός ο παίκτης να μην παίζει στα δύο σπουδαιότερα ματς στην αρχή της σεζόν, με ξεπερνάει...", τόνισε αρχικά ο βετεράνος μέσος και συνέχισε:

"Ο κόσμος λέει ότι η Άρσεναλ έκανε δύσκολα τα πράγματα για τον εαυτό της αλλά η άποψη μου είναι ότι πλέον η πρόκριση δεν βρίσκεται στα χέρια της. Αν Ολυμπιακός ή Ντίναμο Ζάγκρεμπ ντουμπλάρουν τις νίκες τους στα μεταξύ τους παιχνίδια, τότε η Άρσεναλ είναι έξω. Δεν πρόκειται να κερδίσουν ματς από την Μπάγερν Μονάχου.

Η Μπάγερν είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή, όχι στην Ευρώπη, στον κόσμο. Η Άρσεναλ έχει μόνο να ελπίζει στα αποδυτήρια των δύο άλλων αγώνων που έχει να δώσει".

Ο Μέρσον ρωτήθηκε και για το ντέρμπι της Κυριακής (4/10) που ακολουθεί κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

"Αυτό είναι ένα ακόμη must win παιχνίδι για την Άρσεναλ, που έχει βάλει τον εαυτό της κάτω από έντονη πίεση πλέον. Αυτό το ματς είναι όσο πιο μεγάλο γίνεται, είναι μια "μεγάλη" Κυριακή.

Δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά όσον αφορά τους παίκτες, προφανώς και ο Τσεχ πρέπει να επιστρέψει στην 11άδα. Είναι ένας τερματοφύλακας παγκόσμιας κλάσης και πρέπει να βάζεις τους καλύτερους παίκτες σου.

Είμαι από αυτούς που έχουν ασκήσει έντονη κριτική στην Γιουνάιτεντ, δεν πάνε καλά και δεν είναι τόσο καλοί όσο τα προηγούμενα χρόνια.

Αλλά αν κερδίσουν αυτό το ματς, θα μπουν πολύ δυνατά στην κούρσα για τον φετινό τίτλο στην Premier League. Αν μπορούν να πάνε στο "Emirates" και να κερδίσουν, τότε θα "παίξουν" πολύ δυνατά για το πρωτάθλημα".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ