ΑΡΣΕΝΑΛ

Παπασταθόπουλος: "Χαίρομαι που πήραμε τον Νταβίντ Λουίζ"

Arsenal's Sokratis Papastathopoulos reacts after the Europa League second leg quarterfinal soccer match between Napoli and Arsenal at San Paolo stadium in Naples, Italy, Thursday, April 18, 2019. Arsenal won 1-0.(AP Photo/Luca Bruno)
Arsenal's Sokratis Papastathopoulos reacts after the Europa League second leg quarterfinal soccer match between Napoli and Arsenal at San Paolo stadium in Naples, Italy, Thursday, April 18, 2019. Arsenal won 1-0.(AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δήλωσε χαρούμενος για την απόκτηση του Νταβίντ Λουίζ από την Άρσεναλ, εκφράζοντας την ελπίδα πως θα συνθέσει μαζί του ένα πολύ καλό δίδυμο όπως με τον Χούμελς στην Ντόρτμουντ.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποκτήθηκε πέρυσι από την Ντόρτμουντ όμως παρά το γεγονός πως έκανε μία αξιόλογη πρώτη σεζόν στην Premier League δεν μπόρεσε να λύσει το αμυντικό πρόβλημα που ταλανίζει εδώ και χρόνια την Άρσεναλ.

Φέτος, ο διεθνής στόπερ έχει έναν λόγο να αισιοδοξεί πως τα πράγματα θα είναι καλύτερα και αυτός ακούει στο όνομα Νταβίντ Λουίζ, με τους Λονδρέζους να τον αποκτούν από την Τσέλσι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών του καλοκαιριού και τον Βραζιλιάνο να κάνει ντεμπούτο δίπλα στον Sokratis στο κέντρο της άμυνας στο 2-1 επί της Μπέρνλι στο "Emirates".

"Τον ξέρω εδώ και πολλά χρόνια. Μιλάει επίσης μερικά ελληνικά και είναι πολύ καλό παιδί. Είμαι επίσης χαρούμενος που πήραμε έναν τέτοιο έμπειρο παίκτη.

Όταν ήμουν στην Ντόρτμουντ έπαιζα μαζί με τον Χούμελς, που έχει το ίδιο στίλ με αυτό του Νταβίντ. Είχαμε πολύ καλή συνεργασία και το ίδιο ισχύει τώρα και με τον Λουίζ.

Είναι σημαντικό που κερδίσαμε την Μπέρνλι στο πρώτο του ματς με την Άρσεναλ", τόνισε αρχικά ο Παπασταθόπουλος, για να αναφερθεί κατόπιν και στο σπουδαίο ματς που έρχεται για την ομάδα του Ουνάι Εμερι, στο "Άνφιλντ" απέναντι στην Λίβερπουλ (24/8).

"Ήταν σημαντικό το αποτέλεσμα γιατί κάναμε το 2Χ2 και πάμε στα ντέρμπι με Λίβερπουλ και Άρσεναλ έχοντας έξι βαθμούς. Είναι διαφορετικό το παιχνίδι με την Λίβερπουλ σε σχέση με αυτό κόντρα στην Μπέρνλι.

Ίσως και να είναι πιο εύκολο, επειδή δεν έχεις να παλέψεις τόσο, όμως παίζουν πολυ καλό ποδόσφαιρο. Εάν είναι σε καλή ημέρα και εσύ είσαι σε άσχημη, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα".

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ