ΑΡΣΕΝΑΛ

Ομπαμεγιάνγκ: "Νιώθω πολύ άσχημα, δεν ξέρω πώς έχασα την ευκαιρία"

Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang reacts after losing the Europa League round of 32, second leg, soccer match between Arsenal and Olympiakos at Emirates stadium in London, England, Thursday, Feb. 27, 2020 . (AP Photo/Frank Augstein)
Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang reacts after losing the Europa League round of 32, second leg, soccer match between Arsenal and Olympiakos at Emirates stadium in London, England, Thursday, Feb. 27, 2020 . (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ δεν μπορούσε να πιστέψει πώς έχασε την ευκαιρία στο 121', η οποία θα έδινε την πρόκριση στην Άρσεναλ επί του Ολυμπιακού, υποστηρίζοντας πως αισθάνεται άσχημα για ό,τι συνέβη.

Ο Ολυμπιακός πήρε μία σπουδαία πρόκριση μέσα στο Λονδίνο, επικρατώντας 2-1 της Άρσεναλ στην παράσταση χάρη στο "χρυσό" γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο 119ο λεπτό. Ωστόσο, οι "κανονιέρηδες" είχαν την ευκαιρία ισοφαρίσουν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων της παράτασης, αλλά ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γκαμπονέζος επιθετικός μίλησε στο flash interview για τον αποκλεισμό της Άρσεναλ, αλλά και τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του, υποστηρίζοντας πως αισθάνεται άσχημα για ό,τι συνέβη.

"Είμαι πολύ απογοητευμένος. Τι να πω; Είναι πολύ δύσκολο, πολύ σκληρό. Νομίζω πως χάσαμε κάποιες ευκαιρίες που μας κόστισαν. Το γκολ στο τελευταίο λεπτό ήταν ατυχία για εμάς. Νιώθω πάρα πολύ άσχημα, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί. Δεν ξέρω πώς έχασα την ευκαιρία. Ήμουν κουρασμένος, είχα κάποιες κράμπες, αλλά έπρεπε να σκοράρω. Ήταν σκληρό επειδή έπαιξαν με βάθος στην άμυνα. Ήταν δύσκολο να βρούμε λύσεις στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Ήταν ένα πραγματικό σκληρό παιχνίδι και πολύ δύσκολο να βρούμε τους χώρους", ήταν το σχόλιο του αρχηγό των "κανονιέρηδων".

Θυμηθείτε τη χαμένη ευκαιρία του Ομπαμεγιάνγκ:

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ