ΑΡΣΕΝΑΛ

Ομπαμεγιάνγκ: "Απέρριψα πρόταση από την Μπαρτσελόνα"

Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang controls the ball during the English Premier League soccer match between Arsenal and West Ham at the Emirates Stadium in London, England, Saturday, Sept. 19, 2020. (AP Photo/Ian Walton, Pool)
Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang controls the ball during the English Premier League soccer match between Arsenal and West Ham at the Emirates Stadium in London, England, Saturday, Sept. 19, 2020. (AP Photo/Ian Walton, Pool) AP

Ο Πιέρ Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ ανέφερε ότι είχε προτάσεις από άλλες ομάδες, όπως την Μπαρτσελόνα, όμως προτίμησε να μείνει πιστός στην Άρσεναλ.

Ένα από τα καυτά ονόματα του καλοκαιριού ήταν ο Πιέρ-Έμερικ Ομπαμεγιάνκ, αφού η Μπαρτσελόνα και η Ίντερ εμφανίζονταν να τον έχουν στο στόχαστρό τους. Η Άρσεναλ έβαλε φρένο σε όλα τα σενάρια, καθώς ο 32χρονος Γκαμπονέζος ανανέωσε το συμβόλαιο του έως το 2023.

Ο Μικέλ Αρτέτα τόνισε σε δηλώσεις του ότι ο Ομπαμεγιάνκ παρέμεινε στους κανονιέρηδες, γιατί η Άρσεναλ είναι τόσο μεγάλη όσο οι παραπάνω ομάδες δύο ομάδες.

Το ενδιαφέρον των Καταλανών επιβεβαίωσε στο Canal Football Club με δηλώσεις του ο 32χρονο επιθετικός: "Υπήρχαν αρκετές προσφορές, όπως από την Μπαρτσελόνα, αλλά και από άλλες ομάδες".

Στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση παραμονής του στους κανονιέρηδες: "Η προτεραιότητα μου ήταν να μείνω για δύο λόγους. Ο πρώτος ήταν ο Μικέλ Αρτέτα. Μιλήσαμε στο lockdown αρκετές φορές και με έπεισε για το πρότζεκτ. Επίσης, δεύτερον, έπαιξε ρόλο η αγάπη που πήρα από τους φιλάθλους και τους ανθρώπους της ομάδας. Από την πρώτη μέρα που ήρθα μου φέρθηκαν σαν να είμαι δικός τους. Θα μείνω εδώ, είναι απλό"

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Χουσέμ Αουάρ, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της Άρσεναλ: "Είναι ένας καλός παίκτης. Ελπίζω να είμαστε τυχεροί να έχουμε τέτοιες παίκτες στην ομάδα, θα μας δώσουν πολλά. Ελπίζω στο τέλος να έρθει".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ