ΑΡΣΕΝΑΛ

Οι πέντε παίκτες που ζήτησε ο Βενγκέρ για την Άρσεναλ

Arsenal manager Arsene Wenger looks across the pitch as he walks to the dugout ahead of the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Arsenal at Selhurst Park in London, Monday April 10, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Arsenal manager Arsene Wenger looks across the pitch as he walks to the dugout ahead of the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Arsenal at Selhurst Park in London, Monday April 10, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Η παραμονή του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της Άρσεναλ δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, όμως ο Γάλλος φέρεται να έχει παραδώσει ήδη τη λίστα με τους παίκτες που επιθυμεί να εντάξει στους "κανονιέρηδες" το ερχόμενο καλοκαίρι. Περισσότερα από 200.000.000 ευρώ στη διάθεση του Αλσατού.

Το επικρατέστερο σενάριο λέει ότι ο Αρσέν Βενγκέρ θα παραμείνει στην Άρσεναλ και μετά το καλοκαίρι, καθώς οι δύο πλευρές φέρονται διατεθειμένες να συνεχίσουν μαζί για τα επόμενα δύο χρόνια, υπό κάποιους συγκεκριμένους όρους, παραβλέποντας τις σφοδρές αντιδράσεις από μερίδα οπαδών της ομάδας.

Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, οι "κανονιέρηδες" παρουσιάζονται έτοιμοι να προσφέρουν περισσότερα από 200.000.000 ευρώ σε μεταγραφές, προκειμένου να ενισχύσουν σημαντικά το έμψυχο δυναμικό, αλλά και να ανανεώσουν το ενδιαφέρον του κόσμου.

Όπως αναφέρει η " Mirror", στο πλαίσιο αυτό και έπειτα από διαφαινόμενη εισήγηση του Αρσέν Βενγκέρ, οι Λονδρέζοι ετοιμάζονται να εκκινήσουν διαπραγματεύσεις για πέντε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Η λίστα που παρέδωσε ο Αλσάτος στη διοίκηση εμπεριέχει τους Μουσά Ντεμπελέ και Κίραν Τίρνι της Σέλτικ, τον Αλεξάντρ Λακαζέτ της Λιόν, τον Ουιλφρίντ Ζαχά της Κρίσταλ Πάλας και τον Τζόρνταν Πίκφορντ της Σάντερλαντ.

Ο 20χρονος Ντεμπελέ αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ορισμένων σπουδαίων ευρωπαϊκών ομάδων τους τελευταίους μήνες, όπως η Τσέλσι. Από την πλευρά του, ο -επίσης 20χρονος- Τίρνι παίζει στη θέση του αριστερού μπακ και φέτος έχει εντυπωσιάσει στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα με τις επιθετικές αρετές του, έχοντας μοιράσει 8 ασίστ.

Ο Λακαζέτ βρίσκεται πολύ καιρό στη λίστα της Άρσεναλ και πλέον φέρεται να αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο της για την κορυφή της επίθεσης, ενώ ο Ζαχά αγωνίζεται στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και ενδέχεται να αντικαταστήσει είτε τον Αλέξις Σάντσες, είτε τον Μεσούτ Εζίλ που βρίσκονται στην... πόρτα της εξόδου. Όσον αφορά στον Πίκφορντ, αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και θα αντικαταστήσει τον Νταβίντ Οσπίνα, ο οποίος είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από το "Emirates".

Το ρεπορτάζ του βρετανικού ΜΜΕ αναφέρει ότι πέραν των Σάντσες, Εζίλ και Οσπίνα, το καλοκαίρι ενδέχεται να αφήσουν την Άρσεναλ και οι Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν και Λούκας Πέρεθ, ο Άγγλος λόγω του ότι έχει απογοητευτεί από την πορεία των "κανονιέρηδων" και ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ επειδή έχει πάψει να υπολογίζεται στον επιθυμητό βαθμό από τον Βενγκέρ.

Photo credits: AP Photo/Tim Ireland

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ