ΑΡΣΕΝΑΛ

Οι φαρμακερές ατάκες του Μουρίνιο για Βενγκέρ

Οι φαρμακερές ατάκες του Μουρίνιο για Βενγκέρ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο περίμενε καρτερικά τον Αρσέν Βενγκέρ για χειραψία πριν την έναρξη του ντέρμπι με την Άρσεναλ αλλά μετά τη νίκη της Τσέλσι έσταξε... δηλητήριο για τον Αλσατό τεχνικό. Διαβάστε αναλυτικά.

Ζοζέ Μουρίνιο και Αρσέν Βενγκέρ έδωσαν τα χέρια πριν την έναρξη του σαββατιάτικου λονδρέζικου ντέρμπι της Τσέλσι με την Άρσεναλ όμως η κίνηση αυτή ήταν "για τα μάτια του κόσμου" (και των τηλεοπτικών καμερών) μιας που η ποδοσφαιρική έχθρα των δύο ανδρών παραμένει αβυσσαλέα.

Περίτρανη απόδειξη οι δηλώσεις του Ζοζέ Μουρίνιο μετά το 2-0 της ομάδας του με τα γκολ των Ζουμά και Αζάρ που επιμήκυναν το αρνητικό ρεκόρ του Βενγκέρ εναντίον του (μετράει μόνο 1 νίκη σε 15 ματς κόντρα στον special one και καμία σε επίπεδο Premier League), με τον Πορτογάλο να ειρωνεύεται τον τεχνικό της Άρσεναλ για τα παράπονα που είχε εκφράσει λίγο νωρίτερα για τη διαιτησία.

"Έχω παίξει κόντρα στην Άρσεναλ 12, 15, 18 φορές, δεν θυμάμαι ακριβώς πόσες, και μόνο μία φορά δεν γκρίνιαξε. Εκείνη τη ημέρα χάσαμε το παιχνίδι, χάσαμε το τρόπαιο (Communiti Shield). Δεν ήταν καλό αποτέλεσμα για εμάς αλλά συμπεριφερθήκαμε φανταστικά. Όχι δικαιολογίες, όχι κλάματα, όχι γκρίνια", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Μουρίνιο και συνέχισε να "σφάζει με το βαμβάκι" τον Βενγκέρ λέγοντας:

Οι φαρμακερές ατάκες του Μουρίνιο για Βενγκέρ

"Έπαιξα το πρώτο μου ντέρμπι τον Σεπτέμβριο του 2000, Μπενφίκα εναντίον Σπόρτινγκ. Είπα στους παίκτες μου πριν το παιχνίδι ότι θα πρέπει να ελέγχουν τα συναισθήματά τους. Έχω παίξει ντέρμπι σε Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία, Αγγλία και δεν νικάς σε ντέρμπι χωρίς να ελέγχεις τα συναισθήματά σου.

Είναι βασικό πράγμα. Νομίζω ότι πρέπει να μιλήσετε για το λάθος του Γκαμπριέλ στην αποβολή του. Ο Ντιέγκο Κόστα έπαιξε όπως πρέπει να παίζει. Για αυτό το λόγο είναι γεμάτα τα στάδια και πουλάς το παιχνίδι σε όλο τον κόσμο για εκατομμύρια, επειδή το παιχνίδι πρέπει να παίζεται έτσι.

Οι φαρμακερές ατάκες του Μουρίνιο για Βενγκέρ

Ο ίδιος διαιτητής για τον οποίο φωνάζουν δεν μας έδωσε δύο καθαρά πέναλτι. Ο Γκαμπριέλ είχε κάνει προηγουμένως κάτι στον Αζάρ που επιτρέπεται στο ράγκμπι αλλά όχι στο ποδόσφαιρο. Μέσα στην περιοχή είναι πέναλτι. Στο δεύτερο μέρος ένας άλλος παίκτης έκανε το ίδιο στον Ντιέγκο Κόστα.

Αυτό είναι φανταστικό στο ράγκμπι, στο ποδόσφαιρο είναι πέναλτι. Ο Βενγκέρ είπε πριν από το παιχνίδι ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσω την ήττα μου, τώρα θα πρέπει εκείνος να αντιμετωπίσει τη δική του ήττα..."

Απολαυστικός στη συνέντευξη Τύπου ο Ζοζέ Μουρίνιο:

Διαβάστε τα μερικά από τα πιο απολαυστικά tweets για τον... άτακτο Ντιέγκο Κόστα και το λάθος του Τσεχ να μπει στα αποδυτήρια της Τσέλσι.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ