ΑΡΣΕΝΑΛ

Οι απίστευτες χαμένες ευκαιρίες των Ομπαμεγιάνγκ - Μιχιταριάν

Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang reacts after missing during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford bridge stadium in London, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang reacts after missing during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford bridge stadium in London, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και Χενρίχ Μιχιταριάν έχασαν από μία τρομερή ευκαιρία να σκοράρουν κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα της Άρσεναλ με την Τσέλσι. (VIDEOS)

Όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Ομπαμεγιάνγκ και Μιχιταριάν επιβεβαίωσαν το... δεύτερο σκέλος της φράσης με τις ευκαιρίες που έχασαν στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Τσέλσι στο "Stamford Bridge" για την 2η αγωνιστική της Premier League.

Συγκεκριμένα, στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ των "μπλε", ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, στέλνοντας την μπάλα άυτ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο 32' και ενώ η Τσέλσι είχε πετύχει και δεύτερο γκολ, ο Ιγουόμπι γύρισε την μπάλα από τα αριστερά στο ύψος του πέναλτι στον αμαρκάριστο Μιχιταριάν, ο οποίος αστόχησε σε μια φάση που έμοιαζε αρκετά με αυτή του 19ου λεπτού.

Ο 29χρονος πάντως κατάφερε τελικά να σκοράρει "γράφοντας" το 2-1 στο 37', τέσσερα λεπτά προτού ο Ιγουόμπι φέρει το ματς στα ίσα.

Δείτε τις δύο χαμένες ευκαιρίες.

Κεντρική photo: AP/Alastair Grant

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ