ΑΡΣΕΝΑΛ

Ο Βενγκέρ στηρίζει τον Μπενίτεθ

Ο Βενγκέρ στηρίζει τον Μπενίτεθ
© KEVIN QUIGLEY

Την ώρα που φουντώνουν οι φήμες περί απομάκρυνσής τού από τον πάγκο της Ρεάλ, ο Ράφα Μπενίτεθ βρήκε έναν θερμό υποστηρικτή στο πρόσωπο του Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Ράφα Μπενίτεθ ξεκίνησε πολύ καλά τη φετινή σεζόν με τη Ρεάλ όμως οι δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα από τη Σεβίλλη (2-3 εκτός) και τη Μπαρτσελόνα (0-4 εντός) έφεραν τους Μαδριλένους στο -6 από την κορυφή και τον ίδιο με... ενάμισυ πόδι έξω από το "Santiago Bernabeu".

Η παραφιλολογία που θέλει τη διοίκηση της Ρεάλ να του κουνάει μαντήλι (αυτό έκαναν πολλοί οπαδοί της ομάδας μετά τη συντριβή από τη Μπαρτσελόνα) είναι έντονη και τα ονόματα των υποψηφίων αντικαταστατών του είναι πολλά, με αρκετούς πάντως να σπεύδουν να διαχωρίσουν τη στάση τους.

Ο Βενγκέρ στηρίζει τον Μπενίτεθ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν υποστήριξε για παράδειγμα πως δεν αισθάνεται έτοιμος να αναλάβει την πρώτη ομάδα της Ρεάλ και πως προτιμάει να παραμείνει στο τιμόνι της δεύτερης ομάδας των "μερένγκες" (οι στοιχηματικές εταιρίες τον δίνουν πρώτο φαβορί) ενώ ο Αρσέν Βενγκέρ στήριξε τον συνάδελφό του όταν του έγινε σχετική ερώτηση.

"Δεν σκέφτομαι το ενδεχόμενο να αναλάβω τη Ρεάλ. Θα ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία με την ερώτηση που μου γίνεται για να δηλώσω την πλήρη στήριξή μου στον Ράφα, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός προπονητής.

Δεν θα ήταν σοβαρό να απολύσουν τον προπονητή μετά από 12 ματς πρωταθλήματος".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ