ΑΡΣΕΝΑΛ

Ο Βενγκέρ ανακοίνωσε ότι αποφάσισε για το μέλλον του

Arsenal manager Arsene Wenger follows the game, during the English Premier League soccer match between West Bromwich Albion and Arsenal,  at The Hawthorns, in West Bromwich, England, Saturday March 18, 2017.  (Nick Potts/PA via AP)
Arsenal manager Arsene Wenger follows the game, during the English Premier League soccer match between West Bromwich Albion and Arsenal, at The Hawthorns, in West Bromwich, England, Saturday March 18, 2017. (Nick Potts/PA via AP) AP

Ο Αρσέν Βενγκέρ δήλωσε ότι πλέον γνωρίζει τι θα κάνει το καλοκαίρι αναφορικά με το συμβόλαιό του και ότι σύντομα θα προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με την παραμονή του στην Άρσεναλ.

Ο Αρσέν Βενγκέρ εμφανίστηκε... ορεξάτος στις δηλώσεις του μετά από την αναπάντεχη ήττα της Άρσεναλ με 3-1 από τη Γουέστ Μπρομ, η οποία για πρώτη φορά φέτος νίκησε σύλλογο από τις πρώτες επτά θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Αλσατός τεχνικός υποστήριξε ότι η ομάδα του δούλεψε πολύ καλά στις στημένες φάσεις, παρότι δέχθηκε δύο γκολ από τέτοιες, ενώ αναφέρθηκε και στο μείζον ζήτημα της παραμονής του στην ομάδα και τη νέα σεζόν, με το συμβόλαιό του να εκπνέει το φετινό καλοκαίρι.

"Παρακολουθώ τον αγώνα, δεν βλέπω τις εξέδρες. Πρέπει να ζεις με την κριτική και να συγκεντρώνεσαι στη δουλειά σου, ανεξαρτήτως τι πιστεύει ο κόσμος", δήλωσε στην ερώτηση για τις νέες αντιδράσεις από τους φίλους των "κανονιέρηδων" και τα πανό "Wenger Out".

"Μην ανησυχείτε. Γνωρίζω τι θα κάνω στο μέλλον. Θα μάθετε σύντομα, πολύ σύντομα", ήταν η... βόμβα που ενεργοποίησε στη συνέντευξη Τύπου μετά από τον αγώνα.

"Δεν γνωρίζω εάν οι διαμαρτυρίες επηρεάζουν την ομάδα. Το πιο σημαντικό πρόβλημα σήμερα είναι ότι είχαμε 77% κατοχή μπάλας και δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Πρέπει να εστιάσουμε σε αυτό", πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε για το εάν γνωρίζει κανείς άλλος στον σύλλογο την απόφασή του, αποκρίθηκε "όχι, όχι όχι".

Photo credits: Nick Potts/PA via AP

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ