ΑΡΣΕΝΑΛ

Ο Βενγκέρ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης

Ο Βενγκέρ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης

Για πρώτη φορά ο Αρσέν Βενγκέρ άφησε να εννοηθεί πως θα αποχωρήσει από την Άρσεναλ με τη λήξη του συμβολαίου του. Τι είπε για τις μεταγραφές που δεν κάνει.

Μπορεί στο πρωτάθλημα η Άρσεναλ να παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο, έχει ξεκινήσει με το... αριστερό μετρώντας δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι φίλαθλοι της ομάδας εκφράζουν με έντονο τρόπο τη δυσαρέσκεια τους προς το πρόσωπο του Αλσατού τεχνικού, κατηγορώντας τον πως δεν φέρνει στην ομάδα μεγάλα ονόματα.

Όλα αυτά είναι πάνω-κάτω γνωστά. Εκείνο που αποτελεί είδηση αφορά την τοποθέτηση του ίδιου του Βενγκέρ για το θέμα. Ο έμπειρος τεχνικός παραδέχθηκε τα λάθη του, ενώ ξεκαθάρισε πως το 2017, λογικά, θα αποχωρήσει από τον σύλλογο!

"Δεσμεύομαι πως θα κάνω τα πάντα έτσι ώστε να επαναφέρω τον σύλλογο στις επιτυχίες μέχρι την τελευταία μέρα του συμβολαίου μου, έτσι ώστε να φύγω και ο σύλλογος να μπορεί να πάει ακόμα ψηλότερα", είπε αρχικά ο Βενγκέρ και συνέχισε:

"Αυτό είναι σημαντικό για μένα. Να φύγω και αυτός που θα με αντικαταστήσει να βρει ιδανικές συνθήκες για να πάει η ομάδα ακόμα καλύτερα".

Για το γεγονός πως τον κατηγορούν πως δεν κάνει ακριβές μεταγραφές, είπε: " Δέχομαι την κριτική για τις μεταγραφές, όμως πρέπει να ξέρετε πως τα τελευταία χρόνια έχουμε ξοδέψει αρκετά χρήματα".

Οι δηλώσεις του 65άχρονου τεχνικού έχουν σηκώσει μεγάλη συζήτηση στην Αγγλία, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ακόμα και οι ιδιοκτήτες του συλλόγου έχουν αρχίσει να κάνουν δεύτερες σκέψεις όσον αφορά το ενδεχόμενο να προτείνουν νέο συμβόλαιο στον Βενγκέρ.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ