ΑΡΣΕΝΑΛ

"O Τούχελ υπέγραψε στην Άρσεναλ"

Dortmund's head coach Thomas Tuchel arrives for the German Soccer Cup semifinal match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Wednesday, April 26, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader)
Dortmund's head coach Thomas Tuchel arrives for the German Soccer Cup semifinal match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Wednesday, April 26, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER)

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Kicker", ο Τόμας Τούχελ αρνήθηκε την πρόταση της Μπάγερν επειδή έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Άρσεναλ, διαδεχόμενος τον Αρσέν Βενγκέρ.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Τόμας Τούχελ αποχώρησε, ύστερα από μία διετία απ' την Μπορούσια Ντόρτμουντ, αφήνοντας ως παρακαταθήκη την κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας το 2017. Όμως, όπως όλα δείχνουν, ο 44χρονος τεχνικός δεν θα παραμείνει για πολύ καιρό ακόμα άνεργος, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα του " Kicker" έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Άρσεναλ.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ του γερμανικού περιοδικού αναφέρει πως αυτός είναι κι ο λόγος που απέρριψε την πρόταση της Μπάγερν Μονάχου, προκειμένου να αποτελέσει τον διάδοχο του Γιουπ Χάινκες στο τέλος της σεζόν.

Οι "κανονιέρηδες" πραγματοποιούν μία μέτρια χρονιά, με αποτέλεσμα ο Αρσέν Βενγκέρ να βρίσκεται πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου ύστερα από 22 χρόνια στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019.

Ο Τούχελ θεωρείται ιδανικός αντικαταστάτης, καθώς διαθέτει όλα τα στοιχεία για να επαναφέρει την Άρσεναλ στο δρόμο των επιτυχιών. Πρόκειται για ένα σύγχρονο προπονητή, με ξεκάθαρες ιδέες, ενώ έχει εξαιρετική σχέση τόσο με τον Χένρικ Μχιταριάν όσο και με τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, που αποτελούν τα δύο αστέρια της αγγλικής ομάδας.

Photo Credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ