ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ομπαμεγιάνγκ τρόλαρε τον Σωκράτη για τις άσπρες κάλτσες με το μαύρο κοστούμι (VIDEO)

Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang, right, celebrates after scoring the opening goal during the Europa League Group E soccer match between Arsenal and Vorskla in London, England, Thursday, Sept. 20, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ομπαμεγιάνγκ, Παπασταθόπουλος AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος φόρεσε άσπρες κάλτσες με το μαύρο κοστούμι και το καλό παπούτσι πριν από τον αγώνα με τη Βόρσκλα, με αποτέλεσμα ο συμπαίκτης του Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ να τον τρολάρει. (VIDEO)

Την ώρα που οι ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ κατευθύνονταν στο Emirates για τον αγώνα του Europa League με την Βόρσκλα ( νίκη των Κανονιέρηδων με 4-2), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ανέβασε video στο instagram του με το οποίο τρόλαρε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός φόρεσε λευκές κάλτσες με το μαύρο κοστούμι και το καλό παπούτσι, κάτι που έκανε τον Γκαμπονέζο να γελάσει και να βιντεοσκοπήσει τον "Sokratis", ο οποίος ξέροντας ότι δεν έκανε και την καλύτερη στυλιστική επιλογή, έκρυβε τις κάλτσες με μια τσάντα που κρατούσε στο δεξί χέρι.

Δείτε το video:

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ