ΑΡΣΕΝΑΛ

Ο Μπεγερίν γιάτρεψε τους αστραγάλους του με vegan δίαιτα

Tottenham's Harry Kane, center, and Arsenal's Hector Bellerin battle for the ball during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at Wembley Stadium, London, Saturday, Feb. 10, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Μπεγερίν (AP Photo/Tim Ireland) AP

Ο Ισπανός μπακ της Άρσεναλ, Έκτορ Μπεγερίν, υποστήριξε ότι γιάτρεψε τους αστραγάλους του και απέκτησε ενέργεια ακολουθώντας vegan δίαιτα!

Με υγιεινή δίαιτα έβαλε τέλος στους τραυματισμούς του ο Έκτορ Μπεγερίν της Άρσεναλ. Αυτό υποστήριξε ο Ισπανός αμυντικός στο " The Players Tribune". Ο διεθνής μπακ ανέφερε:

"Στην αρχή της σεζόν, ήθελα να ξεκινήσω vegan δίαιτα για μερικές εβδομάδες, ώστε να κάνω αποτοξίνωση στο σώμα μου. Το ξεκίνησα και ένιωθα τόσο καλά, που το συνέχισα για μήνες. Ανέκαθεν είχα προβλήματα με τους αστραγάλους μου, αλλά τώρα πια δεν χρειάζεται καν να τους προστατέψω.

Το να αφοσιωθώ σε αυτή τη δίαιτα δεν ήταν εύκολο. Μου πήρε μερικές μέρες, αλλά με την τρίτη εβδομάδα ένιωθα πολύ καλά. Ξυπνούσα το πρωί και είχα ενέργεια. Πριν χρειαζόμουν τουλάχιστον πέντε λεπτά μέχρι να σηκωθώ από το κρεβάτι". Ο Μπεγερίν, μάλιστα, αναφέρθηκε στα πειράγματα των συμπαικτών του.

Όπως υποστήριξε, υπάρχουν στιγμές που προσπαθούν να του βάλουν κρέας στο πιάτο του, δίχως να το καταλάβει. Η vegan δίαιτα είναι αυστηρά χορτοφαγική, που αποκλείει τις ζωικές τροφές όπως κόκκινο κρέας, πουλερικά, ψάρι, γαλακτοκομικά και αβγά.

AP Photo/Tim Ireland

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ